Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kamu szöveget találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?

Figyelt kérdés

Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.

Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?

25/F

2014. febr. 20. 23:33
 61/117 anonim ***** válasza:

Szívkirálynő!

Bárcsak az összes nő/lány úgy gondolkozna,mint te.Akkor ezerszer jobb világ lehetne,a gond csak az,hogy alig van ilyen a mai magyar valóságban,és tuti foglalt... :/

2014. febr. 21. 00:14
 62/117 anonim ***** válasza:
pedig hazudni könnyű :DD
2014. febr. 21. 00:15
 63/117 A kérdező kommentje:
60: biztos egy olyantól kérek tanácsot, aki lehülyéz. Gondolkodjál már baßki.
2014. febr. 21. 00:16
 64/117 anonim ***** válasza:
Ja, így van, Szívkirálynő, az a baj, hogy Te a ritka kivételek egyike vagy, úgyhogy máshogy gondolkozol, mint a legtöbb mai nőcske.
2014. febr. 21. 00:18
 65/117 anonim ***** válasza:
De röhögnék, hogy itt görcsölnél ezen napokig, aztán a csaj meg azzal kezdené, hogy neki még nem volt senkije...:D
2014. febr. 21. 00:19
 66/117 anonim ***** válasza:
#61 Néha valóban kétségbeejtőnek tűnik a helyzet. Annyira naiv nem vagyok, hogy ne lássam, hogy a nőkben is van hiba. Nem kevés. De mindkét oldalon hiábavaló az általánosítás, nem lehet minden ép eszű nő és férfi fogalt. Persze, előre nehéz megállapítani, milyen a másik, így nem lehet elkerülni, hogy csalódj, de én úgy látom, azért még van remény. Szerencsére sok ellenpéldát is ismerek.^^
2014. febr. 21. 00:20
 67/117 anonim ***** válasza:

jáááá :D van tartása a kérdező gyereknek, ez jó volt :D

amúgy meg minek kapcsolat? hazudd hogy nem voltak komolyak,sokat szexeltél erre arra ezzel azzal :D

vagy a börtön történet :DDD

2014. febr. 21. 00:21
 68/117 anonim ***** válasza:

Nem kizáró ok, ha nem voltak előző kapcsolatok, sőt nálam például kifejezetten előny.

De a normális nőknél sem kizáró ok szerintem, ha valaki emiatt lekoptat, az nem normális és ne sajnáld. Mit várnál tőle egy kapcsolatban? Ha valami nem sikerül elsőre, kicsit bénázol, rögtön kiakad? Mert emiatt kell nekik az előző kapcsolat, hogy ne legyen veled soha semmi probléma, amivel nekik foglalkozniuk kellene. Legyél "kész termék".

2014. febr. 21. 00:22
 69/117 anonim ***** válasza:
Agnes küldök egy virtuális puszit, jól beszéltél.:)
2014. febr. 21. 00:25
 70/117 anonim ***** válasza:

hát figyelj én nem vesztek semmit:D

de ha én olyan béna lennék hogy nem tudnék egy csajt összeszedni akkor minden tanácsot meghallgatnék...de akinek ekkora az arca...így jártál:D

és csak hogy tudd a csajok mindíg kíváncsiak az exekre van aki még beszél is velük hogy megbizonyosodjon,szóval sok sikert a kamuzáshoz!:D

megnézném amikor előadod:D ott röhögnék rajtad...

2014. febr. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!