Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kamu szöveget találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu szöveget találjak ki arra a kérdésre, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak eddig?

Figyelt kérdés

Ugye ez minden ismerkedés során alap kérdés. Nekem még nem volt hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom se. Viszont ez minden normális embernél kizáró ok.

Szóval be kellene gyakorolnom egy szöveget erre a kérdésre, mert emiatt nem akarok elbukni. Tippeket tudtok adni?

25/F

2014. febr. 20. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 A kérdező kommentje:
Miben nincs semmi rossz? Hogy nem volt még barátnőm? Ó, tényleg nem gondolná 10-ből 9 nő, hogy lúzer vagyok... :)
2014. febr. 20. 23:40
 12/117 anonim ***** válasza:
8., kérlek, ne mondj ilyet, mert leszakad az ég.
2014. febr. 20. 23:41
 13/117 anonim ***** válasza:

Elmondani?Pattintva lesz a srác..

Mond azt,h megszámlálhatatlan volt.Csak úgy viccesen megemlítve;)

2014. febr. 20. 23:42
 14/117 anonim ***** válasza:
Ja és mit találsz ki? Hogy volt egy 2 éves kapcsolatod? Aztán fénykép meg sehol mert mind elégetted? Vagy mutasd meg fas.zbúkon? Ja, nincs fent, mi? Ezek sokkal hihetőbbek...:D
2014. febr. 20. 23:43
 15/117 A kérdező kommentje:
Egy komplett sztori kell, ami kézzelfogható. Különben úgysem szállna le erről a kérdésről.
2014. febr. 20. 23:43
 16/117 anonim ***** válasza:
Ha kedvel a lány vagy alakul valami, ez nem lesz semminek az akadálya. Engem nem zavarna, megvan a maga varázsa, ha ő az első neked. :) Sokkal kiábrándítóbb, ha egy férfi a te korodban már több egyéjszakán van túl, mint egy átlagos prostituált...
2014. febr. 20. 23:44
 17/117 anonim ***** válasza:
7 évig kómában voltál:D
 18/117 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az is ciki, ha bemutatod majd a haverjaidnak, azok meg azt mondják: na véégre, soha nem láttunk még nővel! :D
 19/117 anonim ***** válasza:

nem.

akkor vérzel el a legelején,ha pontosan megfelelsz a kérdéseire.

az ilyen kérdésekre soha ne adja egyenes választ.

ő irányítja a beszélgetést,nála a kontroll.

ezt kellene megfordítanod,plusz alapból a francért adnád ki magad az elején?

mondj ennyit-nem szeretnék erről beszélni most még,inkább beszéljünk kettőnkről.

vagy írd neki ezt-őszintén be kell vallanom,hogy szűz vagyok.vagyis vedd poénra az ilyen kérdéseket.

2014. febr. 20. 23:45
 20/117 anonim ***** válasza:

"Amish komunában éltem és azért hagytam ott,mert nem tudtak korombeli nejet találni számomra."

Megfelel?

2014. febr. 20. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!