Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

13:43-as,tudom,hogy nem mostani a kérdés és a válaszod sem,de te meg mit általánosítassz?Képzeld,én is ilyen lány voltam 16évesen és most sem lettem egy ribanc emiatt...bár számodra biztos elképzelhetetlen,hogy léteznek olyan nők,akiknek nem a k*rválkodás jelenti az egyedüli boldogságot.

A kérdezőnek meg így utlóag üzenném:

Mégis kinek képzeled te magad,hogy ítélkezel más életvitele felett?Honnan veszed azt,hogy az a helyes,amit te csinálsz?Csak hogy felvilágosítsalak róla,lehet,hogy most neked "k*rvajó így",de majd gondolj erre 10év múlva,amikor egy kiégett csaj leszel,a barátnőd meg normális párkapcsolatban boldogan fog élni és élvezi mindazt amit nem fog megunni már 18évesen(ellentétben veled)...ennyi...remélem emlékezni fogsz rá...attól meg hogy valaki olvas és verseket ír,nem "gáz",te vagy gáz,mivel a kérdésedből kiderül,hogy mennyire sugárzik belőled az "értelem"...elég gáz hogy a nullás IQ-ddal 16évesen csak a d*gásra futja...nem baj,majd megtapasztalod,hogy nem az tesz boldoggá,hogy hány pasival voltál,hanem a kapcsolat minősége...ha így folytatod,akkor úgyis mindegyiknek csak arra kellesz majd.A barátnőd szexuális életéhez meg semmi közöd.További véleményt inkább nem fejtek ki rólad.A szüleidnek kellene jól helyrepakolni téged,nem nekünk.

20/L

2010. ápr. 25. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!