Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
91%

De egy önelégült pics@ vagy...

Én is sokkal inkább vele ismerkednék mint veled.

19F

2009. dec. 9. 18:11
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
És ha még gáz is lenne, mit törődsz vele??
2009. dec. 9. 18:18
 33/61 A kérdező kommentje:
örülnék, hogy megerősítették, hogy nekem van igazam:D
2009. dec. 9. 18:21
 34/61 anonim ***** válasza:
89%
Látom,a szellemi képességeid egyenlőek a nullával...
2009. dec. 9. 18:23
 35/61 A kérdező kommentje:
:D
2009. dec. 9. 18:24
 36/61 anonim ***** válasza:
87%

vicces , hogy vannak ilyen emberek is :D

Nektek mai csajoknak miről szól az élet? buli , bebaszás , hányás , és k*rválkodás , pasizás(nem normális módon).

A bulikat nem is firtatom , hogy mit csináltok , elég ha alkalomadtán látom a bulikban. És ha tetszik ha nem , ha fáj ha nem , de te kibeb*szottul irigy és féltékeny vagy.

Sohasem értettem az ilyen embereket.

2009. dec. 9. 18:54
 37/61 anonim ***** válasza:
87%

Úristen! Nemmondod hogy 16 évesen még szűz? Ultramegahiperciki! Azonnal dugassa meg magát egy fekával!

Mekkora egy gyökér vagy hallod...szerintem ne lógj ezzel a lánnyal még a végén lerontja a sötétséged az értelmességét. Szégyen hogy nálad a normális élet b-szásból meg partikból áll!

2009. dec. 9. 19:04
 38/61 anonim ***** válasza:
88%
és az nem gáz h az állítólagos "barátnődről" így beszélsz?? és nem gáz..jobb mint ha egy kis k*rva lenne aki hetenként mással feküdne össze
2009. dec. 9. 19:13
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
ja és ő legalább szereti az anyukáját és tölt vele időt.mert úgy látszik te nem.menjél és b*szasd agyon magad látom ez nagyon megy!! hajrá!
2009. dec. 9. 19:20
 40/61 anonim ***** válasza:
89%

"Van egy barátnőm" -ahoz apképest szapulod elég rendesen. Lehet nem most fog bepasizni, de amikor neki barátja lesz az valószínüleg többet ér majd bármelyik kapcsolatodnál.

Ja és nem ő néz le, te vagy rá féltékeny...

2009. dec. 9. 19:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!