Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes vagy. Hiába pasizol, dugsz meg bulizol mint a nagylányok, attól még nem leszel az... Az irományodból látszik hogy egy 12 éves szintjén vagy. Ez a ciki, nem a barátnőd.
2009. dec. 9. 20:44
 42/61 anonim ***** válasza:
96%

17.06-nak.A nővérem pontosan ilyen volt,Nem bulizott,nem pasizott.Inkább otthon tanulgatott,anyunak segített,és szívesebben olvasott,mint hogy idétlenkedjen az utcán.A divat nem érdekelte.,de arra mindig ügyelt,hogy tiszta,rendes ruhában menjen iskolába..Sose érdekelte a divat,igaz régebben nem is volt ez mindenkinek fontos..

Amikor 18 éves lett leérettségizett(jelzem,hogy kitűnő eredménnyel),és még mindig nem változott meg..Nem kattant be,és nem kezdett kurvulni ahogy a 17.06-os gondolja.A mai napig otthon ülős..DE!Elérte azt,hogy vezető beosztásban dolgozik egy olyan munkahelyen ami soha nem fogsz megszűnni,és csődbe menni(ha mégis akkor Magyarországnak vége lenne:) Ami fizetést kap abból 3 család vígan élhetne..Férjhez ment az első szerelméhez akivel lassan 20 éve boldog.Minden évben kétszer mennek nyaralni/telelni..Bejárta az egész világot!Olyan háza van,hogy megszólal..Hogy irigy vagyok rá??Nem mert amíg én buliztam,éltem az életem addig ő keményen tanult..Nagyon szeretem a nővéremet,és nem tartom cikinek,ha valaki így viselkedik! Viszont a kérdező szégyellheti magát,mert névtelenül,a háta mögött le akar járatni egy rendes lányt...Szerencsére nem jött be,és téged tartanak szánalmasnak..

2009. dec. 9. 21:11
 43/61 A kérdező kommentje:
azt kétlem:D
2009. dec. 9. 21:19
 44/61 anonim ***** válasza:
92%

Nem, egyáltalán nem gáz. Az, hogy egy ilyen csökkentett értelmiségű, sötét sablonribi (ez vagy te, drága kérdező - csak, hogy megértsd) számára csak egyféle életmód a helyes, az egy másik dolog. De az, hogy ezt még lenéző hangnemben világgá kürtölöd, az már konkrétan szánalmas ( = gáz, a szótárad szerint). Tudod, ez ilyen ovis szokás, és ennek spec mindig valamiféle irigység az alapja. Még ha nem is tudatos. Ugyanis miért foglalkozol vele? Megerősítésre van szükséged, hogy márpedig neked van igazad (ami nincs), mert kételkedsz. Gyenge vagy. Egy gyenge, szánalmas tucatribanc. Ja, és tulajdonképpen miért is zavar téged, hogy ő ilyen? Boldog? Úgy lesz boldog, ahogyan akar. Amíg nem árt vele senkinek. Ez nálad e téren megbukik, mert látatlanban is ártasz neki, vagy legalábbis megpróbálsz. Amíg nem viselkedsz ilyen korlátoltan, addig te is azt csinálsz, amit akarsz, annyi tök jó partira mész, ahányra csak akarsz, tökmindegy. Csak egy nagy senki vagy az életben. A másik leányzó pedig elérte, hogy foglalkozz vele, sőt, még neten is hirdesd, szóval mintha több lenne benne, mint benned (:

Úgyhogy gondolkodj el, ha sikerül, és éld a saját életedet, ő is éli a sajátját. Boldog lesz benne.

Ja, amúgy képzeld, én már két hónapja elmúltam 18, és valami hasonló életmódot folytatok :P No buli, no pia, no cigi, no szex... Csak mondjuk nem társasozok, hanem olvasok, például sci-fit (na, ez még egy dolog, amitől különcnek nézik az embert...). És miért? Mert nekem így jó. Kész. Szóval, ha bármi bajod van az efféle életfelfogással, azt nekem is mondhatod bátran...ha mered...hátha jobban megérted...:P

Összegezve tehát a másik lányzó látatlanban is legyőzött téged minden színtéren, gratulálok. De hát ezt eddig is tudtad...

18/F

2009. dec. 9. 22:24
 45/61 anonim ***** válasza:
79%
ribi vagy.
2009. dec. 12. 21:13
 46/61 anonim ***** válasza:
90%
Látod,nagyon melléfogtál a kérdéseddel,de meg is érdemled!
2009. dec. 12. 23:13
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de buta vagy. Meg szerinted neked több eszed van, hogy mindezt itt sírod el? Te patkány!
2009. dec. 16. 05:17
 48/61 anonim ***** válasza:
87%
Ha ezren válaszolnának a kérdezőnek, akkor sem esne le neki hogy vele van gáz. Kár pocsékolni az időt. Kegyetlen, hogy ilyen fiatalok vannak felnövőben.
2009. dec. 16. 09:37
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
eleg gaz hogy a mai vilagba az a normalis ha valaki pasizik,meg ugy viselkedik mint egy kis k..va. Eleg szep baratno vagy !!!!!
2009. dec. 16. 10:05
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu kérdés.. Márpedig ilyen állat nincs:D
2009. dec. 16. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!