Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel a kérdéssel kicsit magadat ásod... kapod ám rendesen... xD

De am mellékesen elvégre azt írod hogy ("Van egy barátnőm")

az ember a saját bnőjéről nem beszél így! Meg nem értem miért nem tudod így elfogadni? Nem vagyunk egyformák!

Nekem is van egy ilyen barátnőm de én ez miatt nem nézem le. Néha örülök hogy van egy ilyen barátnőm akinek nem a pasik, bulik körül forog a világa!

Mért fáj az neked hogy nem érdekli a sex? Lehet csak nem tudsz rolla! Nem sokan szeretik ám az olyan kis ribancokat akik már 14évesen már a fél város átment rajtuk..

Meg ha téged ennyire zavar? Mondd meg Neki a szemébe, hogy mi bajod van vele mint itt kitárgyalod! Vagy ne barátkozz vele.. ennyi..! Elég álszent vagy... -.-"

A Bulizásról: azt is honnan gondolod hogy nem akar menni? Sok csajt nem engednek a szülei ennyi idős korban, mert hogy féltik, ami jogos is!

Az én barátnőmnek a szülei is ilyenek és elhiheted hogy Őt ez zavarja de nem tud mit csinálni ezzel. De mi nem nézzük le attól őt! Meg nem beszéljük ki az interneten.. ami ismételten igen csak egy szánalmas dolog..-.-

Sztem kicsit gondolkozz..már ha van mivel...-.- xD

16L

2009. dec. 16. 12:45
 52/61 anonim ***** válasza:
63%

ez az anyucis, tarsasos, maganyosan verset irogatos dolog kicsit gaz de jo h ennyire szoros a viszonya az anyukajaval. az viszont ugyanolyan gaz h neked 16 evesen tok termeszetes h minden pasival osszefekszel akivel par napja/hete jarsz, sot, egyaltalan az hogy 16 evesen mar reg nem vagy szuz tovabba hogy nem tudod mi az a szurrealizmus.

mind2 ugyanannyira gaz, mas okokbol, de igazabol nem tudom eldonteni melyik a rosszabb.

2009. dec. 16. 12:54
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Amit itt kérdésként feltettél az nagyon "gáz"! Mit megadnék egy ilyen hugiért. A válaszolókkal értek egyet azokkal akik Téged néznek le. 16 évesen a szüleim nem engedtek el bulizni, mivel féltettek. 19 voltam mikor először elmehettem és akkor is csak úgy, hogy akikkel mentem előtte feljöttek hozzánk. A szüleimnek be kellett mutatnom. Igaz köztük volt az egyik osztálytársam, de a többi csaj nem ismertem igazán. 19 voltam mikor a szüzességem elvesztettem. Az a "gáz", hogy Te ennyi idősen már k*rválkodsz. Igen igazuk van a többségnek, hogy Ő sokkal többre fogja vinni az életben míg Te épp, hogy a megélhetésért fogsz küzdeni. 29/N.

2009. dec. 16. 13:05
 54/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért hiszed őt álszentnek. Én pl. kifejezetten nem éreztem magam jól a bulikban tiniként sem. Valószínűleg ő is így van ezzel. Az első "pasim" 20 évesen volt, nem dőlt össze a világ. Azóta már házasok vagyunk, gyerekeink vannak. Nem tudom, hogy hol van az előírva, hogy 16 évesen mit kellene csinálni. Mindenki azt csinál, amihez kedve van. Ha neki nincs kedve bulizni, miért menjen? Lehet, hogy ő már tudja, hogy annál vannak jobb és hasznosabb dolgok is. Máshogy köti le magát. És egyébként meg az a ciki, hogy te egy általad barátnőnek nevezett lányról ilyen kérdést írsz ki, mintha egy jót akartál volna pletykázni róla, csak épp nem volt kivel. Szép kis barát vagy! Attól, hogy neked valami jó, lehet, hogy a másikat más teszi boldoggá. Erre még nem gondoltál? Én is szívesebben lennék a szüleimmel, nagyszüleimmel, mint egy olyan lánnyal, mint amilyen te vagy.
2009. dec. 16. 13:19
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Olvastam itt olyat, hogy csak később érik... Hogy mi?? Épp, hogy előbb! Későn érik, mert 16 évesen még nem szexelt, nincs épp senkije, és szeret a családjával lenni, ahelyett hogy részegen tántorogna egy bulin és kedvére dugatná magát?? Ez mind pozitív, és inkább komoly és felnőtt gondolkodásra vall! És mindettől álszent és leszbikus is? Sok hülye kérdést olvastam már gyk-n de most magasra tetted a lécet. Na az ilyenek miatt vannak lenézve a tizenévesek, mert ez a fejlettségi szint mutatkozik meg a legharsányabban. Most mondanám, hogy gondold át amit írtál és nézz egy kicsit magadba, de még jó pár évig nem fog benőni a fejed lágya. Sokkal később, mint a "barátnődé".
2009. dec. 16. 13:22
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
én 15-16 évesen jártam néha bulizni..de azok a régi barátnőim pont ugyanolyanok mint TE! és nem azért nem járok bulizni mert ilyenek vagy mit tudom én hanem mert nem akarok.18 éves vagyok és még pasim se volt
2009. dec. 16. 13:25
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg ne használd azt a szót, hogy álszent, ha nem tudod mit jelent. Álszent Te vagy, amiért a barátnődnek nevezed Őt és ilyen ocsmány módon gúnyolódsz a háta mögött. Már pusztán a ténytől is, hogy eszedbe jutnak ilyesmik. Nem vagy a barátja. Akkor miért játszod meg Neki?
2009. dec. 16. 13:28
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
"jaj mert az normális, h 16 (lassan 17 évesen) még anyucival játszik otthon? pff. ennyi idősen már tökre öreg ehhez..." -- Erre majd emlékezz később is. 10-20 év múlva. Komolyan mondom! Szégyellni fogod magad nagyon.
2009. dec. 16. 13:32
 59/61 anonim ***** válasza:
100%
"és higyjétek el, h az a lány előbbutóbb kitör ebből az életritmusból, és elkezdi ugyanazt amit a kérdezőék csinálnak most, csak esetleg sokkal durvábban. az ilyen lányokkal mindig ezlesz, akik ennyire későnérők." --- Mégis honnan veszel ilyesmit? Honnan ez a nagy élettapasztalat?:)) Mennyi vagy? 16 Te is? 15? Jópár ellenpéldát tudnék felsorolni csak a saját környezetemben... És a válaszolók is mondtak már néhányat. Nem kell feltétlenül megnyilvánulni valami olyasmiben amiről fogalmad sincs, csak hogy mondj valamit.
2009. dec. 16. 13:43
 60/61 anonim ***** válasza:
Ez elégé gáz.lol:P
2009. dec. 16. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!