Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
79%
szted az a normális hha 16évesen a legnagyobb k*rva?most nem azt mondom h ne menjen el sehova és ne pasizzon..de ilyen idős korban még 1kicsit hanyagolni kéne a sex témát nem?
2009. dec. 9. 16:03
 2/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Miért lenne az? Mert nem akar a sorba állni,és idétlenkedni mint a sok fiatal? Mert értelmes lány,és őt a versek,könyvek érdekli?

Azért mert nem szeret bulizni(sok ilyen fiatal van még),meg nem érzi még,hogy mindenkivel dugjon egyet,akkor csak leszbi meg álszent??Ugyanmár!!!Inkább az a ciki,hogy nem veszitek észre mennyire nem érdekli mit gondoltok róla..

Én nem ismerem a lányt,de inkább vele ismerkednék meg,mint veled!!!

25/F

2009. dec. 9. 16:08
 3/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz! Ő később érik. Ennyi idős koromban nekem sem volt pasim. ÉÉÉÉs? Szerintem a kérdés gáz! VAGY szörnyen irigy vagy rá!
2009. dec. 9. 16:09
 4/61 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az a ciki, ha 16évesen nem tudod egy kezeden megszámolni, hogy hány pasid volt.

20F

2009. dec. 9. 16:09
 5/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem Ő néz le Téged,vagy mást,hanem TE,illetve ti nézitek le Őt.Gyönyörű barátnő vagy!Remélem,olvassa gyakori kérdéseket!Tudod,ha problémád van Vele,okosabb lenne a szemébe mondani!Vagy nem mered???(Csak halkan súgom meg,hogy maximum gimi elsőben mindenkinek tudnia illene,mi az a szürrealizmus!)
2009. dec. 9. 16:11
 6/61 anonim válasza:
100%
Hát én se járok bulizni mert nem szeretek de sztem attól nem vok gáz. Ő ezt szereti. Én pl anyáméknak segítek inkább a munkába azt jobban szeretem!:)
2009. dec. 9. 16:12
 7/61 anonim ***** válasza:
85%
csak későn érik. de nemlesz örökké ilyen. majd feltámadnak benne is ezek a dolgok, csak később. ésmajd akkor fogja kiélni magát,.
2009. dec. 9. 16:13
 8/61 anonim válasza:
90%

Jah az sokkal jobb ha minden pénteken és szombaton hulla részeg meg doboz számra szívja a cigit.

Pff sok idióta!

2009. dec. 9. 16:13
 9/61 anonim ***** válasza:
84%
16:11 vagyok ismét,még csak annyit,hogy te vagy agáz,Drágaságom,hogy egy anonim fórumon kipofázod Őt a háta mögött,a tudta nélkül!Sőt,szánalomra méltó vagy!
2009. dec. 9. 16:14
 10/61 A kérdező kommentje:
pf..nem kell 2 kézen megszámolnom, hogy hány pasim volt..de legalább nem vagyok ilyen álszent anyuci kedvence, hogy nem jár sehova bulizni, meg a macijaival alszik:D
2009. dec. 9. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!