Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves és nem jön el soha bulikba, nem érdekli őt a szex, meg ilyenek. Mindenhova az anyjával megy, meg az a legnagyobb szórakozása, hogy otthon ülve verseket ír, meg ilyen szürrealista vagy milyen könyveket olvas (asszem az a szürrealista, amire én gondolok, ilyen depressziós:D). Na mindegy, de olyan kis álszent, mert mindig kivonja magát az ilyenekből, mert jaj ő ezt nem szereti és inkább otthon társasozik az anyjával..:D Nem gyerekes ez egy kicsit? Volt már neki 1 barátja, de vele nem is feküdt le. Meg igazából szinte nem is beszél a pasikról, lehet leszbi:D Szerintem tökre álszent, mert pl mikor csomóan megdicsérik, hogy milyen szép, akkoris teszi az agyát, hogy ő nem tartja magát szépnek, meg ilyenek, de pl. mindenből a legjobb cuccokat veszi meg. 16 évesen sztem tök ciki, hogy ilyen anyuci pici lánya, meg no pasi, no szex..mondom, hogy lehet lányokról ábrándozik, csak titkolja:D Múltkor is hívtuk egy tök jó partira, ő meg mondta, hogy inkább otthon marad, meg elmegy kirándulni az anyjával, meg megy a nagyihoz meg minden.. Szerintetek nem gáz egy kicsit az ilyen lány 16 éves létére? Tökre látszik rajta hogy lenéz mindenkit, csakmert ő nem hajlandó normálisan élni
2009. dec. 9. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
61%
Nem,csak egy kétszínű,gyáva rib@nc.Mondd a szemébe a véleményedet,gyerünk!Vagy csak itt olyan nagy a szád,kis nyomorék?
2009. dec. 9. 16:18
 12/61 anonim ***** válasza:
58%
milyen balf@szok vagytok már azért ti is. az a tipikus beszűkült barom népség, aki mindent csak feketén és fehéren lát. nemcsak a 2 véáglet létezik, h lakótelep kur-vája, vagy otthon ül és macizik....mind a kettő gáz sztem. a kur-válkodás elítélendőbb. és az h partizni hívják az nemazt jelenti h minden 7végén hulla részegre issza magát és megkuratja magát a fél diszkóval. kultúráltan is lehet partizni. ez a lány egyszerűen csak későn érő, ő nemlesz mindig ilyen, mint most. majd egyszercsak előtör belőle minden, és egyszerre fogja kiélni magát. és az nembiztos h sokkal jobb lesz....
2009. dec. 9. 16:20
 13/61 A kérdező kommentje:
pf..:D am. eszembe jutott, h lehet csak biszex, mert tetszett már neki vmi hosszúhajú pasi, mert azokért odavan:D nademind1, ígyis elég sokan lenézik sztem anyuci pici lányát a viselkedése miatt:D
2009. dec. 9. 16:21
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

Tuti féltékeny vagy rá, mert szép!Ha nem megy, akkor nem megy!Ha lezbi, akkor az!Neked nem mindegy, hogy megy-e vagy sem bulizni!?Úgysem kedveled a leírtak alapján!

20L

15/61 anonim ***** válasza:
91%
Az a balf@sz,aki név és arc nélkül meri csak a másikat fikázni,ráadásul azért bántja,mert olyan,amilyen!Ásd el magad,Kérdező,rohadt gyorsan!
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
hát azthiszem én is hasonló vagyok........ gondolj arra, hogy az emberek nem egyformák, és őt nem érdekli a bulizás.Ez nem azt jelenti, hogy későn érő, csak egyszerűen más beállítottságú és az se biztos, hogy később megváltozik.Fogadjátok el őt úgy, ahogy van.Én pl. nem járok bulizni, nem is érdekel a bulizás.Az iskolában még elhülylülök a többiekkel, de isten ments, hogy több időt kelljen velük tölteni.Legtöbbször itthon vagyok, olvasok és zenét hallgatok.Neked most sikerült rávilágítanod arra, hogy mire számíthatok még az életben és tudom, sosem fognak engem megérteni és szeretni.Ez a különcök sorsa.Szomorú.
2009. dec. 9. 16:30
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem álszent dolog! Inkább nagyon igy is figyelemre méltó! Én nagyon örülnék ha majd egyszer egy ilyen lányom lenne és iylen jó lenne a kapcsolat vele:) Amúgy meg én úgy gondolom h egy kicsit irigyek vagytok rá:) én az vagyok:))) Az ilyen emberek nagyon értékesek!!!
2009. dec. 9. 16:31
 18/61 anonim ***** válasza:
92%
Biztos fáj nekik,hogy amit ő majd az eszével elér az életben,azt ők sosem fogják,mert csak a pofájuk nagy,de letenni semmit nem tudnak az asztalra,azon kívül,hogy akkora a szájuk,mint a bécsi kapu!Mi lenne,ha titeket is fikáznának egy ilyen oldalon,hogy riherongyok?Neked sem tetszene!
2009. dec. 9. 16:43
 19/61 anonim ***** válasza:
87%
első vok..azért bisex mert hosszú hajú pasi tetszett neki? látom tisztába vagy a fogalmakkal.hány éves vagy?13?mert az agyi szited kb azon a szinten van.ha az anyád lennék tuti h már rég pofánvágtalak volna.lehet h ő többre viszi az életben mint te ekkora k*rvaként.majd 10év múlva a kocsijából integet neked miközbe te a sarkon állsz...
2009. dec. 9. 16:48
 20/61 anonim ***** válasza:
85%
Előző,én is ezt akartam írni! :-)Ő majd jó állással,jó kocsival,boldogan teszi,amit szeretne,te meg majd akkor is toporzékolva húzod a szád,hogy így,meg úgy,ki senkiházi riherongy!
2009. dec. 9. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!