Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hanyadik randi után feküdtetek le a párotokkal? Egy férfi miből tudja, hogy mikor kell próbálkoznia?
Az a baj, hogy itt mondjátok, hogy nem tiniként számít meg minden, de kajakra úgy reagáltok, mint a tinik.
"Biztos nincs pasid... hehe"
Meg valaki idejön és kinyilatkozza, hogy mi a normális, és mi nem? Mégis milyen jogon? Ezt te úgy gondolod, de a világ nem úgy működik, hogy ha én gondolok valamit, akkor az a normális, és ha más nem azt csinálja, akkor az hülye.
Mintha itt mindenki jogilag lenne csak felnőtt, agyilag megmaradt volna 12 évesnek.
randi számat nem tudom, hogy mikor, de már egy fél éve együtt voltunk mikor megtörtént a első együttlét.
ekkor már egy éve ismertük is egymást.
3éve vagyunk együtt.
Nem azért kell lefeküdni, hogy ne hagyjanak ott.
De aki hosszú hónapokig nem vágyik a másikra testileg, az nem szerelmes, nem is szereti, mert ha szeretem akkor a teste is kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!