Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hanyadik randi után feküdte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hanyadik randi után feküdtetek le a párotokkal? Egy férfi miből tudja, hogy mikor kell próbálkoznia?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 12:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
96%
Aki privátban üzenget, ide is kiírhatja a véleményét nyugodtan!
2014. febr. 1. 12:47
 32/44 anonim ***** válasza:
93%
nem a szex*
2014. febr. 1. 12:51
 33/44 anonim válasza:
18%
Én három hónapja élek a párommal és még nem volt szex. Várja ki a sorát!
2014. febr. 1. 12:56
 34/44 anonim ***** válasza:
81%
Aztán majd az ilyen nők sírnak, hogy jön egy NŐ aki megadja a pasinak ami kell és otthagyják őket.
2014. febr. 1. 13:00
 35/44 anonim ***** válasza:
16%

Az a baj, hogy itt mondjátok, hogy nem tiniként számít meg minden, de kajakra úgy reagáltok, mint a tinik.

"Biztos nincs pasid... hehe"

Meg valaki idejön és kinyilatkozza, hogy mi a normális, és mi nem? Mégis milyen jogon? Ezt te úgy gondolod, de a világ nem úgy működik, hogy ha én gondolok valamit, akkor az a normális, és ha más nem azt csinálja, akkor az hülye.

Mintha itt mindenki jogilag lenne csak felnőtt, agyilag megmaradt volna 12 évesnek.

2014. febr. 1. 13:01
 36/44 anonim ***** válasza:
92%
Jön pár válasz, amiben mindenki leírta őszintén hogy nem várt sokat, erre jött a kérdező, hogy ő nem "K", hogy ilyet tegyek. Akkor ki a gyerekes?
2014. febr. 1. 13:03
 37/44 anonim ***** válasza:
74%

randi számat nem tudom, hogy mikor, de már egy fél éve együtt voltunk mikor megtörtént a első együttlét.

ekkor már egy éve ismertük is egymást.

3éve vagyunk együtt.

2014. febr. 1. 13:05
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam úgy kezdődik, hogy amíg randizgatunk, addig nem fekszem le senkivel. A randizás még nem kapcsolat.
2014. febr. 1. 13:08
 39/44 anonim ***** válasza:
54%
Azért senkivel nem fogok az első randin lefeküdni, hogy ne hagyjon el!
2014. febr. 1. 13:09
 40/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem azért kell lefeküdni, hogy ne hagyjanak ott.

De aki hosszú hónapokig nem vágyik a másikra testileg, az nem szerelmes, nem is szereti, mert ha szeretem akkor a teste is kell!!!

2014. febr. 1. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!