Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hanyadik randi után feküdtetek le a párotokkal? Egy férfi miből tudja, hogy mikor kell próbálkoznia?
Az egy év oké, ha 16 éves vagy.
De most komolyan, ha szar a szex, akkor elpazaroltok egy évet az életetekből.
Hány éves vagy?
Eléggé változó. Volt olyan, akivel fél év után sem történt meg, a jelenlegi párommal egy kollégiumban laktunk, így mindennap randiztunk. Ha más nem, akkor csak sétáltunk egyet. Azonnal éreztem, hogy ez valami komoly lesz, nem erőltetett semmit, egy hónap után feküdtünk le egymással. 3 éve vagyunk együtt, együtt és élünk, jövő nyáron lesz az esküvőnk. Egyáltalán nem bántam meg. :)
Egy férfi szerintem akkor próbálkozik, ha érzi, hogy nyit felé ilyen téren egy nő, avagy próbálkozik folyamatosan, csak falakba ütközik.
1 év? azaz 12 hónap???
basszus, én 1 év 4 hónappal a kapcsolatunk kezdetétől együtt éltem a férjemmel (akkor még nem voltunk házasok)
10. Én is így gondolom.
Nem pazaroljuk egymás idejét mert csak néha találkozunk.
:D akkor kedves lányok, asszonyok ássuk el magunkat mert kevesebb mint egy évet váratjuk a drága urakat :D
am érdekelne hány éves vagy, van e párod? bár tutira nincs :D
Kérdező, Ha tudod, h mi az értékrendszered, és h hogy akarod, akkor miért tetted fel a kérdést?
verni akarod a melled, h milyen jóéletű nő vagy?
vagy próbálod megjósolni, h a pasi meddig bírja majd?
ha már nem tini vagy, és pár hónap után nem kívánod a szexet, akkor lehet nem is passzoltok annyira.
nagyon kíváncsi lennék a válaszodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!