Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hanyadik randi után feküdtetek le a párotokkal? Egy férfi miből tudja, hogy mikor kell próbálkoznia?
Aki egy évet vár (felnőtt emberként!) a szexre, azzal valami komoly baj van.
Aki nem tudja elkülöníteni az egyéjszakás kalandot a valódi kapcsolattó, azzal valami komoly baj van.
Aki nem tud élvezni egy egyéjszakás kalandot, azzal is baj van.
Mi szerintem a 4.-5. randi után voltunk először együtt, ez kb 3 hét időtartam, de ebben volt 10 nap, amikor csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Én bevállaltam volna az első randin is, nem veszítek semmit alapon. :D
Ennek 8 és fél éve, azóta is együtt vagyunk, immár házaspárként, most várjuk az első kisbabánkat.
tiniként kb 5 hónap után
felnőttként volt akivel azonnal, volt, akivel kb 3 hét után. (mind a kettőről utólag az a véleményem, h elhamarkodtuk, de akkor jó volt, és több éves kapcsolatok lettek belőle).
22
egyet értek veled..
kivéve azzal, hogy aki nem élvez egy egyéjszakás kalandot, azzal baj va..
Szerintem ebben nincs igazság, mert nekem kellenek az érzelmek a szexhez, nem élvezem ha nincs, nem tudok csak szexelni..
jah és amúgy semmi bajom vele, próbáltam, de nem tud felizgatni egy olyan ember akármennyire is jól néz ki, akihez nem fűz más../ nem gondolom, hogy baj lenne velem emiatt:)/
nincs semmi baj azzal, akinek kellenek az érzelmek a szexhez. úgy tűnik, nekem anélkül is ment vad éveimben :D helyén kell tudni kezelni a dolgokat
ja, és ettől nem tartom magam rossz embernek, pláne nem r.bancnak (főleg, hogy nem volt annyira sok és nem feküdtem össze válogatás nélkül mindenkivel)
azóta már benőtt a fejem lágya :D
Az első barátommal 3 hét után, A többiek egyéjszakás kapcsolatból alakulta ki. És nem, nem vagyok sem könnyűvérű, sem ribi. A ribiség nem a számoktól függ, hanem a viselkedéstől.
És ezt a kérdést csak a provokálás miatt írtad ki.
Értelmes ember nem vár egy évet.
Van amikor sajnos tényleg rossz a szex, akármit csinál és próbál az ember. Előfordult velem is ilyen. Ha egy évet vártam volna, elpazaroltam volna rengeteg időt az életemből.
Szerintem egy kicsit túlmisztifikálod a szexet. Minek arra enynit várni? Szerves része egy kapcsolatnak.
16 éves voltam, mikor összejöttünk, már pár alkalom után jött a petting, majd olyan 17-18 voltam, amikor először lefeküdtünk egymással, de csak azért ilyen későn, mert így hozta a sors :) viszont 16 éves korom óta együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást, egy percét sem bántam meg :)
most vagyok 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!