Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy férfibe aki 58éves. Hogyan felejtsem el? 16/L
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 18:47
1/14 anonim válasza:
Ne csinálj olyan dolgokat amitol emlekszel ra am ki a személy?
2/14 anonim válasza:
A nagypapád be szokta mutatni a haverjait?
3/14 anonim válasza:
Gazdag? Mert akkor nem kell elfelejteni,s őt meg kell láncolni magadhoz. Ha meg működik még a farka (mondjuk még ilyenkor illik), akkor nem lehet vele nagy gond. Max már a nagyapád lehetne, de a szerelem nem ismer határokat.
4/14 A kérdező kommentje:
Szomszédunk az öreg...
2014. jan. 23. 18:50
5/14 Johny88 válasza:
Úgy hogy belegondolsz a szikkadt testébe! :D
6/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tudsz eleve vonzódni egy 58 éves vén faszhoz?! :O :S
8/14 anonim válasza:
Próbálj meg nem rá gondolni, ha tényleg szerelmes vagy belé, akkor nyilván nehéz lesz, de be kell valljuk, hogy ez a kapcsolat sehogy sem működhet. Gondolom ezt Te is tudod. Koncentrálj a tanulásra, sportra, keress új hobbit, menj szórakozni a barátaiddal, menj ismerkedni. Velem is volt hasonló, hogy idősebb férfibe voltam "szerelmes" (inkább csak rajongásnak mondanám, meg nem volt ilyen nagy korkülönbség). Azóta már átváltozott ez az érzés, de még most is kedvelem. Szerintem lehet, hogy nálad is hasonló fog történni.:)
10/14 anonim válasza:
Én meg tudlak érteni, 22 éves vagyok és egy 63 éves férfibe vagyok szerelmes már 2 éve. Ha gondolod, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!