Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy félcigány fiúba. Felejtsem el?
Egyetemre jár, szóval nem olyan mint a többi, hogy elvégzi a 4 általánost és megy lopni.
Ha téged nem zavar, és felvállalod, akkor miért ne?
A cigányokban engem nem az zavar, hogy barnák, hanem a felfogásuk, a gondolkodásmódjuk, az életstílusuk, a legtöbbjük hordákban él putriban, buták mint a föld és segélyekből élnek. Én csak őket toloncolnám ki őket az egész kib*szott világból.
Egyetemre jár,akkor nem olyan mint az ózdi cigányok.
Ne felejtsd el attól függ mennyire néz ki cigánynak.
2! jót röhögtem
kedves kérdező! nincs ezzel semmi baj, szóval nem kell elfelejteni, nem egy ilyen van, csak az egészet szeressed, ne csak felét! N
ha nem lenne egy kialakított véleményed a cígókról, (ami nem hiszem hogy pozitív), akkor ezt a kérdést most nem tennéd fel. ha nem putriban élnek, ha nem lopnak, ha nem járnak 8 mercivel, ha péntekenként nem azért mennek szórakozóhelyekre hogy balhézzanak, ha dolgozó, törvény tisztelõ polgár a srác, és a szülei is, akkor miért kéne elfelejteni?
!!de ha a felsoroltak közül bármelyik is jellemzö rá(juk) akkor FELEJTSD EL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!