Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy fiúba,...

Beleszerettem egy fiúba, akinek az anyukája cigány. Szerintetek mit tegyek? (Több lent)

Figyelt kérdés
Nagyon rendes családja van, vallásosak, elég sok pénzük is van, a fiú 16 éves és egy suliba járunk, állítólag jeles tanuló lesz, tehát okos. 4-en vannak testvérek, apukájának és anyukájának is rendes munkája van, de az anyukáján eléggé meglátszik, hogy cigány. A fiún is láttam már az elején, gyanítottam, hogy van benne valami, de inkább nem hittem a szememnek..A bőre egy picit sötétebb, de az ilyen fiúk nagyon bejönnek. Állítólag bennem is van valami vér tatám részéről, de ez nem biztos. Nem tudom mit csináljak, mert alakulóban van a dolog vele, és nagyon szeretem, de közben megrémít ez a dolog... Szüleim még nem tudják, nem tudom mit szólnának hozzá. Van esetleg itt olyan valaki, aki hasonló helyzetben volt/van? Köszönöm a válaszokat! 14/L

2013. jún. 10. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez becsülendő, hogy sajnos kevés, de legalább van pár cigány család, aki kulturáltan próbál élni. Viszont, lehet, hogy a családjának többi tagja nem ilyen. És azokat is meg kell ismerned, mivel a cigányoknál ez a szokás, hogy összejön az egész rokonság, aztán ott lehet, hogy elborzadnál.

Meg a többi ember undorát is el kell viselned, a téged övező szégyent, amíg együtt vagy vele. Amúgy a cigány az cigány marad, szóval lehet, hogy a többi cigány rokona, barátja előtt meglátod majd az igazi énét, nem lehet csak úgy elnyomni. És ez nem rasszista szövegelés. Vannak a fajokra jellemző tulajdonságok, ami benne van a génjeikben, nem lehet csak úgy kitörölni.

2013. jún. 10. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Amúgy csak a lényeget hagytam ki. :)

Ne tedd. Leszel még szerelmes rengetegszer, akinél szintén azt érzed, hogy ő a tökéletes párod, meg nem tudnád elképzelni nélküle az életed.

2013. jún. 10. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

1-es válaszolót jelentettem ,,Vannak a fajokra jellemző tulajdonságok, ami benne van a génjeikben, nem lehet csak úgy kitörölni." mert épp egy fajelméletet talált ki, ami kicsit primordialista, kicsit nagyon nagy baromság...

Na, visszatérve a válaszra, engem spec. az zavarna, hogy vallásosak, és ez amit most leírtál, cigány-magyar kapcsolat, nekem nagyon jól hangzik, jeles tanuló, akk. nem hiszem, hogy egy agresszív, mindenkibe belekötő családból jönne. Én csak sok szerencsét tudok kívánni neked, de azért legyél óvatos, mindenki tévedhet... de szerintem nem lesz gond. Ráadásul elősegíted az integrációt, és ezzel elveted a szegregációt.

2013. jún. 10. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, félvéreknél sokat számít,hogy a család hova illeszkedett be. Ha "magyar módon" élnek, nem lehet túl nagy baj. Nekem másodunokatesóim( ketten vannak) félvérek. Ők is módos család, apa(ő a magyar) külföldön dolgozik, anyjuknak és nekik szakmájuk van. Rendesek, aranyosak, de ha a rokonság cigány ágánál vannak (akik amúgy szintén nem putris fajta), ugyanolyan attitűddel viselkednek. Távolabbról is ismerek félvéreket, de ők már eléggé cigányosak, pedig jobbára a magyar szüleiknél éltek( igaz, azok is szegények). Látásból is ismerek egy félvért, értelmes lány, dolgozik, de múltkor láttam két putris cigánnyal,és akkor ugyanúgy viselkedett, mint ők.Szóval nem azt mondom, hogy ne kezdj vele, mert lehet, semmi gond nem lesz, de azt ne felejtsd, hogy a cigányok között az ő viselkedésüket veszik fel.
2013. jún. 11. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

'1-es válaszolót jelentettem ,,Vannak a fajokra jellemző tulajdonságok, ami benne van a génjeikben, nem lehet csak úgy kitörölni." mert épp egy fajelméletet talált ki, ami kicsit primordialista, kicsit nagyon nagy baromság...'

Tyűha, akkor jobb lesz, ha meghúzom magam ilyen betonszilárdságú érvek mellett. Nem egy elméletet írtam le, hanem egy tényt. Nem lehet kiölni valakiből a fajára jellemző ösztönöket, viselkedést, csupán elnyomni egy átneveléssel. Na de, ha ez baromság, akkor cáfold meg. Ha egy társaságba kerül a többi neveletlen cigánnyal, ki fog belőle jönni a cigány vér. És láttam is ilyet, nem csak pofázok, a mások válaszoló meg szintén megerősítette ezt. Egyébként ez nem csak a cigányokra jellemző, minden fajra. Na de halljuk, cáfold meg.

2013. jún. 11. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
,,ki fog belőle jönni a cigány vér"---> nem a ,,cigány vér" jön ki belőle, hanem egyszerűen, szär nevelés mellett bűnözővé válik. De, a magyar ember is ugyanúgy szär nevelés mellett bűnöző lesz. Szerinted a cigányoknak vérében van a bűnözés átvitt értelemben. Ekkora f@szságot még nem hallottam :DD. Értelmetlen fajelmélet.
2013. jún. 11. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
,,valakiből a fajára jellemző ösztönöket" emiatt a mondatod miatt, pedig csak sajnálni tudlak...
2013. jún. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!