Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 vagyok és beleszerettem egy 20 éves lányba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
MONDJÁTOK MEG!!!2013. jún. 10. 22:10
1/13 anonim válasza:
Hát szerintem inkább csak most ismered meg magad és csak inkább meg akarod fűrészelni és nem szereted hidd el elmúlik!
2/13 anonim válasza:
Próbáld meg elfelejteni és a saját korosztályodban keresgélni, szárnyat bontogatni. Egy 20 éves lány nem fog veled foglalkozni...
3/13 anonim válasza:
Ha eltelik 10 év és te leszel 23 ő meg 30 akkor már lehet több esélyed, de addigra biztos hogy a lány már családos anyuka lesz így értelmetlen ezzel várnod. Az a 20 éves lány már tuti komoly kapcsolatot akar, karriert, családot, így nem hiszem hogy fog veled foglalkozni. Részedről ez 90% ban csak fellángolás, szerelmes nem vagy belé mert még csak most kezded felfogni hogy mi is ez. Ez olyan hamar elfog múlni mint a viszketés. 15 évesen már korodbeli párod lesz és így tovább lehet addigra már teljesen kimegy a csaj a fejedből.
4/13 anonim válasza:
Írjál hozzá verseket, novellákat, esténként pengesd a lantodat az ablaka alatt és olvass sok-sok romantikus regényt. Vegyél egy 100-as zsepit és éld át az összes viszonzatlan szerelem nagyságát, mélységét és fájdalmát és mire a végére érsz ennek az egésznek, kiég belőled minden.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nézz körül, milyen a kínálat a te korosztályodban.
9/13 anonim válasza:
Hát, Anakinnak bejött, de ritka hogy ez történne :D Mire odajutsz h érdekelnéd, elmúlik ;)
10/13 anonim válasza:
Írj neki szerelmes levelet, és ha azt feleli, hogy jó, hát akkor majd megpróbál elállni addig, amíg felnősz, akkor minden rendben van. Addig tácoljatok, zenéljetek, sportoljatok együtt. 3-4 év múlva már nem leszel túl fiatal neki. Ismerek olyan versenytáncos párt, aki pont így jöttek össze szerelmes párrá, amikor a fiú már 16-17 éves lett.
Sok sikert kívánok, szorítok Neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!