Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 vagyok és beleszerettem egy 20 éves lányba! Mit tegyek?
Vidd el randira! nem kell közvetlenül "randira hívni", csak annyit kérdezz, hogy meghívhatod-e egy kávéra. A nagyobb helyszínek még kicsit merész dolog lenne kezdés képpen, szóval a színházat/mozit nélkülözd, a nők nem szeretik, ha egyből ilyen helyre viszed. Esetleg dicsérd meg a ruháját, a haját..
utána elmehettek körbenézni a városba/sétálni, vagy akármit, csak NE ÜRESKÉZZEL, mert akkor a nők kényelmetlenül érzik magukat. Vegyél neki fagyit!
Ezen a napon pedig már megteheted a következő lépést: adj neki egy jegyet(pl. koncertre, ilyen lightosabb helyekre. de ha a nő kicsit kifinomultabb típus, akkor NE rockkoncertre vidd :) )
utána kísérd haza, de még ne beszélj neki semmi szerelem-témáról. ha tényleg jól érezte magát,akkor önállóbbnak, és megbízhatónak fog téged tartani, és ez előny.
az a jó, ha magában kezd el sejteni valamit, de próbálj titokzatos maradni, az nagyon szexi :)
én lány vagyok, úgyhogy nekem hihetsz
"az a jó, ha magában kezd el sejteni valamit, de próbálj titokzatos maradni, az nagyon szexi :) "
Én is lány vagyok, soha az életemben nem találtam 13 évest szexinek. Most túl öreg vagyok hozzá, 10 évesen meg túl fiatal, hogy tudjam, mi a "szexi". Helyesnek, aranyosnak, cukinak igen.
Van egy olyan érzésem, hogy szarkasztikus a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!