Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem! Elmondjam neki vagy felejtsem el őt?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel lakok közös albérletbe és eljött hozzá egyik haverja, akivel még sosem találkoztam. Eleinte utáltuk egymást,de végül felvettük egymást msn-re, mivel kicsit messze lakik, nem hittem,hogy valaha fogunk még beszélni. Először csak szűk szavakban válaszolgatott, majd azon kaptam magam egy idő után, hogy amint fellépek msn-re, rámír és órákon át beszélgettünk. Egyre jobban el tudtunk merülni a témákban és megkedveltük egymást.Meg is jegyezte, hogy milyen érdekes,ő jó emberismerő, engem mégis teljesen félreismert és pozitívan csalódott bennem. Pár hónapja lett bnője, mégis mindennap rám ír és már többször azon kaptam magam,h bókol...jól esett,ezért nem mondtam neki,h álljon le és mostanában egyre többször mondja,h annyira sajnálja,h nem ismert jobban,mikor itt volt nálunk.Én is rosszul érzem magam azóta is, mert már jó ideje nem láttuk egymást...eleinte "csak" hiányoltam, de már nincs olyan nap,h ne gondoljak rá egyfolytában...aztán bnőm feltette a kérdést,akinek meséltem állandóan a srácról,h nem szerettem bele?? Magamnak sem akartam bevallani, de rájöttem,h tényleg belé szerettem. Mikor beszélünk, minden percben az van bennem,h el akarom mondani...el kéne mondani neki...de akkor meghátrálok, mert most már nagyon jó barátok vagyunk, egyre jobban ismerjük egymást. Azt mondta rólam,h tetszik ez az "új" oldalam (okos,vicces,jófej...), amikről eddig fogalma sem volt,mert teljesen másnak hitt. Nem akarom elrontani ezt a kapcsolatot...bár sztem már azzal elrontottam,h bele szerettem...viszont van bnője és nem akarom ezzel összekutyulni a dolgokat. Már msn-re sem "akarok" felmenni mert rám ír és akk megint minden kezdődne előlről, pedig ha 1 nap nem beszélünk msn-en,megbolondulok,h mi lehet vele. Mit tegyek? Elmondjam neki vagy felejtsem el őt örökre?2011. ápr. 5. 22:29
1/9 anonim válasza:
Gyáva leszel és szenvedsz még pár hónapig, vagy őszinte hozzá és megmondod végre neki?
2/9 anonim válasza:
Mit rontanál már el? Férfi és nő között nincs barátság.
Mondd el neki. Van rá egy fogadásom hogy ő is szeret!
Állod?
35F
3/9 A kérdező kommentje:
Hm...jó lenne,ha igazad lenne és ő is szeret engem,de akkor miért van bnője?
2011. ápr. 6. 11:09
4/9 anonim válasza:
Mert nem tudja hogy szereted és becsajozott , de téged szeret. Mit kapok ha igazam van? :)
5/9 A kérdező kommentje:
Huh...hát,ha igazad van akkor először is rengeteg köszönömöt! :D A többit még nem tudom XD
2011. ápr. 6. 21:33
6/9 anonim válasza:
Én vagyok az előző.
Elmondtad neki?
7/9 A kérdező kommentje:
Még nem,mert messze lakik és ezt inkább személyesen kéne megmondanom neki. Kb. 1 hét múlva jön hozzánk megint és akkor megmondom neki.
2011. ápr. 8. 08:55
8/9 anonim válasza:
Feltétlen értesíts az eredményről! Drukkolok Neked! Sikerül ,meglátod!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Persze, megírom majd, hogy mi lett velünk.
2011. ápr. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!