Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes felnőttek miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy régen még nem volt normális és igaz, hogy manapság sok a kis k*rva is, de az mért gáz ha egy 14 éves szeretne lefeküdni a barátjával?

Olyanokat mondanak/mondtok hogy pl: "Nem kell siettetni még neked ez korai.", "Miért kell szexelni ennyi idősen??"

És te miért szexelsz? nyílván mert kívánod és érzéssel teszed nem "parancsra", h "én most szexelni akarok" hanem mert kívánod, és szereted a barátod.

Egy szóval miért kell egy 14 éves (felelőségteljes) lányt lenézni ezért? Mert régen nem volt még iylen koraiak a "szügségletek" Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ,maradiak avygtok, már aki ezt gondolja, bocs.Ha valaki kívánja és tudja mit tesz (márpedig egy 14 évesnek már van esze), akkor mért korai a szex?? ocsi ha hosszú volt és hibák vannak benne.

2009. dec. 1. 16:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

@10:34

"Mert vannak olyan fiúk akik ezzel nőnek fel, és frankón tudnak mindent ami kell az autóvezetéshez."

Ha mindent frankon tudnak akkor meg miert felnel talakozni vele?

2009. dec. 5. 18:22
 42/48 anonim ***** válasza:

Semmin nem lepődök meg halljátok...

Amint megszületsz, nem a szádba, hanem a lyukadba dugják a cumit

Ahogy kikeülsz a pellusból,azon találod magad, hogy tanga van rajtad.

14 évesen meg több faszt fogsz mint kilincset!!!

Semmi szégyelnivaló nincs bnne, ez a menő(gondolják ezt sokan) sőt a csajok között lhetsz te az ász.

de hogy egy fiú sem fog rád nézni 16-17 éves korodban az 100.

Legfeljebb ha nagyon kis paraszt pinahajcsár...

Szánalom

2009. dec. 5. 20:06
 43/48 anonim ***** válasza:
Te nem a szexet kivánod hanem kiváncsi vagy a faszra anyuci!!!
2009. dec. 5. 20:07
 44/48 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenfajta védekezési módszert 18 évhez kellene kötni, és személyit kéne kérni vásárlás esetén mint a dohány árunál.

Mert nem csak a média okolható ezekért.

Gondolom egy lány sem kívánná a szexet, ha nem lennének védekezési módserek, és 14 évesen egy gyerek anyja lenne!

2009. dec. 5. 20:11
 45/48 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kötitek össze a kort a babával. Mért ha egy 14 éves szexel akkor teherbe esik, de ha egy 19 akkor nem, avyg hogy van ez? szerinted nem tudom mi az az óvszer avgy mégis mit gondolsz..pff.

Nem tartom menőnek egyáltalán képzeld el, nem szotam pasizni de Ő egyszerüen csak jött és nem terveztem h én ennyi idősen elvesztem, én is gáznak tartom/tartottam kivülállóként de ez igy más mert nem menőzésböl akarom és nem 2 hét után hanem szerelemből és 5 hónap után. De mégis miért bánná meg az ember ha élvezte és jó volt és oylannal tehette akit szeret??????? az iylet enm bánja meg az emebr, hülék.

2009. dec. 5. 21:09
 46/48 anonim ***** válasza:
egy 19 évesnek nagyobb a felelősségtudata, mint egy 14 évesnek. miért kell az elsőnek odaadni magad?? :S
2009. dec. 6. 15:23
 47/48 anonim ***** válasza:

egy 19 évesnek nagyobb a felelősségtudata, mint egy 14 évesnek.

Én ebben nem vagyok olyan biztos. Bocs, hogy pont téged idéztelek. Mindenki elítéli, meg kioktatja, aki 14 évesen veszti el, pedig néhányan elég érettek közülük. Aki itt leírta az élményét, azt mind lepontoztátok. Én nem bántam meg, nem lettem ribanc, évek óta azzal a sráccal vagyok, és szeretjük egymást.

Itt mindenki azt mondja, még egy 20 évesnek is, hogy várjon, ráér még... Meg hogy egy 14 éves még babázzon, stb, ne gondoljon a szexre. Aki ezt írja, az nem volt még 14 éves? Ebben a korban általában már mindenki eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha... És aki 14 évesen babázik, annak szerintem igencsak van baja.

Bocs, és nem érdel ha lepontoztok.

2009. dec. 6. 15:53
 48/48 anonim ***** válasza:
na de azért az teljesen más, eljátszani a gondolattal, és meg is tenni. te csak azért mondod, h nincs igazam, mert te is a 14 évesen szexelők táborát gazdagitod. de hidd el, egy 14 éves még lelkileg nem kész a szexre.
2009. dec. 6. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!