Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk voltatok már több lány előtt meztelen?
Volt hogy egyszer zuhanyoztam és a húgom barátnői rám nyitották az ajtót, persze nem voltam zavarba, és az egyik lány teljesen belém zúgott, de mondtam hogy felejtsen el. Ez volt olyan 7-8 éve.
2011. nov. 14. 08:46
persze h voltam születés után mikor kikaptak anyámból... volt ott vagy 3 asszisztenscsaj...
2011. nov. 14. 09:02
A nyaralóban egész nyáron meztelenül vagyok, volt már hogy keresték az egyik szomszédot és hozzánk jött be három csaj útbaigazítást kérni...
Persze segítettem neki.
2011. nov. 14. 09:18
uszoda öltözőjéből fogadásból kirohantam pucéran, azt kiabálva, hogy "itt vannak az idegenek, eljöttek értem"
Pont akkor jött egy 1-2.-os iskolás csoport, jól megkaptam a magamét hogy hogy képzelem ezt, itt gyerekek is vannak... De azért pár csini csaj (nem a gyerekek közül, hanem a felnőttek) elég széles mosollyal bámult, amíg ott voltam.
2011. nov. 14. 09:41
-voltam már nudista strandon
-voltam már olyan legénybúcsún ami kicsit vadabbra sikeredett
- és volt egyszer mikor tusoltam, nem vettem észre, hogy nővérem két barátnőjével hazajött és kimentem egy száll semmibe a fürdőből
2011. nov. 14. 10:16
Persze... A gólyatáborban...
2011. nov. 14. 14:07
7/10 anonim válasza:
2012. jan. 2. 20:01
Otthon meztelenül vagyunk szinte mindig. Asszonykámmal azon az este két külön helyre mentünk, ő a barátnőivel csajos buliba én pedig a haverokkal kártyázni. A drágám csak azt felejtette el nekem mondani, hogy a lányok nálunk alszanak. Reggel felébredek, meztelenül szoktam aludni, megyek a Wc-re benyitok és egy csajszi néz velem szembe. Hoppá, bocsi gondoltam veszek magamra valamit, a fürdőbe térek, felveszem a köpenyt, a kádunkban egy másik barátnő, köszöntem kerestem a köntöst sehol. Benézek a nappalibba matracok, plédek szanaszét, egy csaj az én köntösömben a másik pedig agy plédbe bújva. Ott álok egy szál semmiben, de ekkor már mindegy volt kérdem hol a párom, kávét főznek, még utánam szólnak hozzak nekik is. Megyek a konyhába három csajszi pucéran fél pucéran. Mondják üljek le, van friss kávé. Az egész délelőttöt meztelenül voltam köztük, mert ha már ilyen szépen bemutatkoztam reggel akkor már mindegy. Nagyon kellemesen éreztem magam, meg kell mondjam nem voltak szégyenlősek a lányok, volt olyan aki simán megsimogatott itt-ott (letapizott), csak úgy mintha véletlen lenne. Én persze csendesen "szenvedve" hagytam magam...
2012. márc. 3. 12:04
9/10 anonim válasza:
Nekem az volt hogy éppen beszélgettem az egyik haverommal amikor a feleségem mondta hogy elmegy na igen ám de azt nem mondta hogy hozza a barátnőit. felkelek kimegyek a konyhába ottvan egy csomó csaj meztelenül. meg én is az voltam . aztán az egyikük szép lassan elkezdte. masszírozni a fenekemet és megölelt. azóta rémálmaim vannak ettől XD :D
2017. okt. 31. 13:52
10/10 anonim válasza:
Tóparton nudiztunk (7 srác), lány ismerőseink orra előtt (ők fürdőruciban maradtak).
Jól szórakoztak; ráadásul egy középkorú dáma meg egy tini fruska is odajött szemrevételezni minket. Utóbbit sikertelenül próbálta elrángatni az anyja…
2023. szept. 11. 09:07
Kapcsolódó kérdések: