Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?
Lehetséges, hogy régen még nem volt normális és igaz, hogy manapság sok a kis k*rva is, de az mért gáz ha egy 14 éves szeretne lefeküdni a barátjával?
Olyanokat mondanak/mondtok hogy pl: "Nem kell siettetni még neked ez korai.", "Miért kell szexelni ennyi idősen??"
És te miért szexelsz? nyílván mert kívánod és érzéssel teszed nem "parancsra", h "én most szexelni akarok" hanem mert kívánod, és szereted a barátod.
Egy szóval miért kell egy 14 éves (felelőségteljes) lányt lenézni ezért? Mert régen nem volt még iylen koraiak a "szügségletek" Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ,maradiak avygtok, már aki ezt gondolja, bocs.Ha valaki kívánja és tudja mit tesz (márpedig egy 14 évesnek már van esze), akkor mért korai a szex?? ocsi ha hosszú volt és hibák vannak benne.
Én is 14 évesen vesztettem el. És pár év elteltével sem érzem úgy, hogy megbántam volna. Sőt, még tapasztaltabb is vagyok, mint pl. a barátőim. Nem csak abban, hogy jobban tudom, hogy milyen érzés, de ha bármi problémájuk van megkérdezhetik, mert biztosan tudok válaszolni nekik. Ha tényleg felelőségteljes lány vagy, és védekeztek rendszeresen, akkor szerintem nem kell várni.
Most tényleg...Másnak 14 évesen min járt az esze? Gondolom nem a rajzfilmeken, meg a barbibán. Legyetek komolyak egy kicsit..:P:)
A legtöbb 13-14-15 éves azt HISZI, hogy érett rá és hogy ő komolyabb, okosabb, felelősségteljesebb, miközben csak egy GYEREK még, lelkileg kifejletlen, ha tetszik, ha nem. A legtöbb 17 éves körüli is még röhejesen gyerekes szinten vagy, kis kamaszok, akik gondban vannak magukkal, azt hiszik, hogy milyen menő csajok, csávók, miközben.
Éretlenek a szexre, hiába gondolják az ellenkezőjét.
És igenis, az a normáis, ha az ember ilyenkor úgy viselkedik, amilyen, tehát egy felszabadult gyerkőcként és nem öregíti magát pics ás ruhákkal, sminkkel, cigivel, piával, azzal hogy "én már érett vagyok a szexre". Ilyenor elégnek kéne lenni a smacinak, annak, hogy fogják egymás kezét, srb.
Röhejesen néznek ki és röhejesek a gondolataik. Nem tudom, miért gondolják magukat a tizenévesek huszonévesnek és miért akarnak olyanok lenni.
Mondjuk nagyban befolyásoló tényezőt játszik a hülye tv, reklámok és újságok.
És egyébként ha tényleg érettek, felelősségteljesek lennének tizenévesen, akkor épp eszük ágában sem lenne szexelni.. Aki csak egy ostoba pózoló kispi csa és menősködő kisfiú, azok szoktak 13 évesen szexelni, piálni és úgy kinézni mint egy kiélt 40 éves.
Az normális, jófej, komoly 14-15 évesek nem ilyenek.
22L
Azért mondjuk ezt sokan, mert 14 évesen az ember még jóformán gyerek. Azért mert van melle és kinőtt 2 szőrszál a nemi szervén, attól még nem NŐ és nem is lesz nagyobb attól. Lelkileg még nem felkészültek az ilyenek a szexuális életre és szerintem még nincsenek teljes mértékben tisztában a dolgokkal. 20 éves vagyok és, ha lenne gyerekem és róla lenne szó, nem tudom mit tennék, nem örülnék neki, hogy ilyen fiatalon élne szexuális életet... Meg ezek a kis tini szerelmek nem biztos, hogy olyan tartósak, mintha olyan 18 éves kor körül kialakult szerelmek. Abban a korban már jó esetben érettebbek és komoly gondolkodásúak az emberek. Persze vannak kivételek....
Lehet lepontozni... -.-
20/L
Sajnos ez azért merül fel egyáltalán kérdésként, mert a mai fiatalok nem tudják nekik való értelmes dolgokkal tölteni az idejüket. Ciki már játszani, simán barátkozni, társasjátékozni, meg olyan dolgokat csinálni ami a mi 14 éves korunkra jellemző volt. Nekem időm se lett volna barátot tartani, mert tanulnom kellett, játszottam sokat, nem számítógépen, hanem a barátaimmal b
jócskáztunk, bicikliztünk, számháborúztunk, és ez leírva valami őskövületnek hangzik, pedig csak 20 éve volt. Gáz ez a felpörgött világ, és a tinik szenvedik meg legjobban, mert azt hiszik lemaradnak valamiről ha nem vetik magukat bele a nagybetűs életbe gyerekként.
15 éves vagyok. Még nem volt barátom, egyetlen egyszer csókolt meg egy srác. Lehetett volna akár többezer pasim is, ráadásul sokan ribancnak tartanak. De egyáltalán nem ilyeneken jár az eszem. Anyával beszéltünk erről, ő 15 volt, amikor elvesztette, és csak annyit kért, hogy mondjam el senki, ha én is átestem rajta. Ez nem azt jelenti, hogy felelőtlen szülő lenne, hanem azt, hogy mivel nem tiltja, és nem tabutéma nálunk, így nem is annyira izgalmas a dolog.
De ez a Te döntésed, bár láthatod, hogy az emberek nagyobb százaléka ellenzi.
http://www.youtube.com/watch?v=ftfONoUKVpc
A régi szép idők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!