Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes felnőttek miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy régen még nem volt normális és igaz, hogy manapság sok a kis k*rva is, de az mért gáz ha egy 14 éves szeretne lefeküdni a barátjával?

Olyanokat mondanak/mondtok hogy pl: "Nem kell siettetni még neked ez korai.", "Miért kell szexelni ennyi idősen??"

És te miért szexelsz? nyílván mert kívánod és érzéssel teszed nem "parancsra", h "én most szexelni akarok" hanem mert kívánod, és szereted a barátod.

Egy szóval miért kell egy 14 éves (felelőségteljes) lányt lenézni ezért? Mert régen nem volt még iylen koraiak a "szügségletek" Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ,maradiak avygtok, már aki ezt gondolja, bocs.Ha valaki kívánja és tudja mit tesz (márpedig egy 14 évesnek már van esze), akkor mért korai a szex?? ocsi ha hosszú volt és hibák vannak benne.

2009. dec. 1. 16:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
80%

téged ha 14 éves vagy maximum csak megb@sznának. a b@szás és a szeretkezés között fizikailag ugyan nincs különbség, de érzelmileg ég és föld a kettő.

Attól még hogy tudod hogy mire való az a három lyuk a lábad között nehogy azt hidd, hogy már fel is nőttél a szexuális életre agyilag. Nyugodtan csináljad, de akkor sanszos hogy soha a büdös életbe nem fogod tudni megérezni az érzelmi gyönyörét. Mert ehhez kell az ész.. és ilyen mentális fejlettséggel egy 14 éves, legyen akármennyit látott, NEM RENDELKEZIK.

De van másik vége is. Lássukcsak, b@sztok, és teherbe esel. hmm persze, abortusz semmi gáz sec perc alatt kikaparnak heh?"

[link]

okulj egy kicsit mielőtt lehülyézed a saját szüleidet hogy nem engedik hogy megdugjon a drágalátos barátod.

A szerelmet nem azzal kell bizonyítani, hogy az első adandó alkalommal széttárod a lábad hogy gyere picim...

2009. dec. 1. 17:08
 12/48 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem hogy egyáltalán 14 éves korukban a mai fiatalabb korosztálynak miért csak a szexen jár az esze. Komolyan épphogy elvégezték az általános iskolát, vagy még azt se és már azon törik a fejüket mikor szexeljenek. Nem gondoljátok hogy inkább tanulni kéne nem hogy ezen járjon az eszetek?
2009. dec. 1. 17:21
 13/48 anonim ***** válasza:
70%
sztem is gáz, h 14 évesen ezen jar az eszuk. bakker, legyél gyerek, ameddig birsz, utána ugyis minden csak sz.rabb, meg problémásabb lesz! most még bezzeg ugraltok, mert már menstrualtok, meg van már cicitek is, és azt hiszitek, h az a következő lépés, h szexelsz vkivel. nem vagy érett rá. ettől már csak az volt röhejesebb, amikor azt olvastam, h egy 15 évesnek azt mondta a pszichologus, h agyban már 30 éves szintjén van. neki is komoly gonjai lehetnek. én is érettebb voltam a koromnal, de nem akartam még 14 évesen b.szni. sokkal jobb volt 18 évesen, felelősségteljesen, azzal akit igazan szerettem. de hát ilyen " múlttal " csak egy maradi, észosztogató, más lányokra irigy lany vok, akik már 14 évesen nem voltak szűzek, legalabbis a hulye kis tinik szerint. :)) vicces, mi?
2009. dec. 1. 17:30
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagyok, és szerintem nem mondható hogy öreg lennék. Én elhiszem, hogy van egy néhány kivétel, aki tényleg szerelemből elveszíti 14évesen és lehet, hogy úgy alakul, hogy évekig együtt lesznek. Én nem sajnálom tőlük az élményt, de sajnos a nagy átlag nem ilyen. Ahogy előttem már írták nézz körbe az oldalon, tele van buta kérdésekkel. És igen elképzelhető, hogy mondjuk Te vagy ez a ritka kivétel. De ha én vissza gondolok 14 éves koromra, ami nem volt olyan régen, akkora arra emlékszem, hogy oszt.társnőm "járt" egy fiúval, ami abból állt, hogy nap mint nap hazakísérte a lányt (édesek:D), egy nap pedig már a kezét is megfogta. De az évfolyamban senkinek eszébe se jutott a szex, már a szájra puszi is akkora lépés volt hogy jajjj:D Én 19 évesen vesztettem el (ezzel nem arra célzok, hogy mindenkinek akkor kell!!!!!), és életem legszebb élménye volt. Két évvel később még most is együtt vagyunk, és pont olyan boldogok mint az első héten, vagy még boldogabbak!
2009. dec. 1. 17:36
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok maradi, egyébként 24 éves srác.

De 10 évvel ezelőtti 14 éves lányok agya rugózott a szex témán.

Lehet ez azért van, mert akkoriban nem folytak ilyen dolgok a tvből, nem volt moanika só, meg balázs só.

Már az akkori 14 éves fiú annak is örült, ha benyúlhatott a lány bugyijába, hát még ha pettingeltek is.

Persze vmár akkor is voltak ilyen gyerekszerelmek, de annyiban kimerűltek, hogy fogták egymás kezét, mindenhova együtt jártak, ha tehették, meg csókolóztak.

Én nem mondom meg neked, hogy mit csinálj magaddal, nem vagyok az apád. Csak leírtam, hogy 10 év alatt a feje tetejére fordult a tinik világa.

Kíváncsi vagyok, ha lesz egy lányod aki épphogy csak elvégzi a 8 általánost már meg is fekteti egy vadidegen gyerek, aki ezután ott is hagyja.

Egy szerelmes ember nem tud racionálisan gondolkozni, mert rózsaszínban látja a világot, főleg nem egy szerelmes gyerek!

2009. dec. 1. 17:39
 16/48 anonim ***** válasza:

Javítás:

*NEM rugozótt

2009. dec. 1. 17:39
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek ezen jár az esze és ez természetes.De nem úgy van,hogy jaj,érdekelnek a fiúk,szexeljünk.Ennek fokozata van.A párkapcsolatot is tanulni kell,hogy hogy működik az ellenkező nem.És itt nem a keresztmetszeti ábrára gondolok,amit biosz órán mutogatnak,hanem a másik nem gondolkodására.Arra,hogy hogyan kell udvarolni és azt hogy kell fogadni.Hogy milyen az első csók.Hogy milyen egy jó randi.Hogy milyen és hogy kell túlélni egy szakítást.Annyi,de annyi dolog van,amin mi is "felnőttek" átestünk és nem 21-től 22 éves korunkig gyorsan,aztán jöhet a szex,hanem fokozatosan évek alatt.Fejlődik az ember testileg és lelkileg és amit ma így látsz,holnap másképp.Ez a természetes.A szexel is így lesz.Várj vele még,ez a lépcső utolsó foka.Nincs hova sietni,tényleg nincs.

25/L

2009. dec. 1. 17:43
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha idősebb leszel majd te is és az összes fiatal kommentelő is megérti majd, hogy ez miért is rossz és miért próbálják őket az idősebbek visszatartani, addig meg felesleges nekik magyarázni, ez is egyfajta kamaszkori lázadás, mennek a fejük után, én is ilyen voltam, de már beláttam és sok mindent másképp csinálnék mint annó. 27/F
2009. dec. 1. 17:47
 19/48 anonim ***** válasza:
40%
na de b@szhatja a gyerekkorát ha már nem a babázás meg ilyenek érdeklik! ha már nem az érdekli akkor úgyse fogja élvezni. ez olyan dolog mikor az óvodában a gyerek megun egy játékot és egyre kevésbe veszi elő.
2009. dec. 1. 17:55
 20/48 anonim ***** válasza:
48%
Haat.... Elmondom miert gaz. Azert, mert aki nem dolgozik (ergo, kiskoru, eltartott) az ne is dugjon/szeretkezzen/kurficoljon. Mert csak. Mert ne csak az elet jo oldalat akarja az ember. :P
2009. dec. 1. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!