Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?
Lehetséges, hogy régen még nem volt normális és igaz, hogy manapság sok a kis k*rva is, de az mért gáz ha egy 14 éves szeretne lefeküdni a barátjával?
Olyanokat mondanak/mondtok hogy pl: "Nem kell siettetni még neked ez korai.", "Miért kell szexelni ennyi idősen??"
És te miért szexelsz? nyílván mert kívánod és érzéssel teszed nem "parancsra", h "én most szexelni akarok" hanem mert kívánod, és szereted a barátod.
Egy szóval miért kell egy 14 éves (felelőségteljes) lányt lenézni ezért? Mert régen nem volt még iylen koraiak a "szügségletek" Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ,maradiak avygtok, már aki ezt gondolja, bocs.Ha valaki kívánja és tudja mit tesz (márpedig egy 14 évesnek már van esze), akkor mért korai a szex?? ocsi ha hosszú volt és hibák vannak benne.
téged ha 14 éves vagy maximum csak megb@sznának. a b@szás és a szeretkezés között fizikailag ugyan nincs különbség, de érzelmileg ég és föld a kettő.
Attól még hogy tudod hogy mire való az a három lyuk a lábad között nehogy azt hidd, hogy már fel is nőttél a szexuális életre agyilag. Nyugodtan csináljad, de akkor sanszos hogy soha a büdös életbe nem fogod tudni megérezni az érzelmi gyönyörét. Mert ehhez kell az ész.. és ilyen mentális fejlettséggel egy 14 éves, legyen akármennyit látott, NEM RENDELKEZIK.
De van másik vége is. Lássukcsak, b@sztok, és teherbe esel. hmm persze, abortusz semmi gáz sec perc alatt kikaparnak heh?"
okulj egy kicsit mielőtt lehülyézed a saját szüleidet hogy nem engedik hogy megdugjon a drágalátos barátod.
A szerelmet nem azzal kell bizonyítani, hogy az első adandó alkalommal széttárod a lábad hogy gyere picim...
Lehet én vagyok maradi, egyébként 24 éves srác.
De 10 évvel ezelőtti 14 éves lányok agya rugózott a szex témán.
Lehet ez azért van, mert akkoriban nem folytak ilyen dolgok a tvből, nem volt moanika só, meg balázs só.
Már az akkori 14 éves fiú annak is örült, ha benyúlhatott a lány bugyijába, hát még ha pettingeltek is.
Persze vmár akkor is voltak ilyen gyerekszerelmek, de annyiban kimerűltek, hogy fogták egymás kezét, mindenhova együtt jártak, ha tehették, meg csókolóztak.
Én nem mondom meg neked, hogy mit csinálj magaddal, nem vagyok az apád. Csak leírtam, hogy 10 év alatt a feje tetejére fordult a tinik világa.
Kíváncsi vagyok, ha lesz egy lányod aki épphogy csak elvégzi a 8 általánost már meg is fekteti egy vadidegen gyerek, aki ezután ott is hagyja.
Egy szerelmes ember nem tud racionálisan gondolkozni, mert rózsaszínban látja a világot, főleg nem egy szerelmes gyerek!
Mindenkinek ezen jár az esze és ez természetes.De nem úgy van,hogy jaj,érdekelnek a fiúk,szexeljünk.Ennek fokozata van.A párkapcsolatot is tanulni kell,hogy hogy működik az ellenkező nem.És itt nem a keresztmetszeti ábrára gondolok,amit biosz órán mutogatnak,hanem a másik nem gondolkodására.Arra,hogy hogyan kell udvarolni és azt hogy kell fogadni.Hogy milyen az első csók.Hogy milyen egy jó randi.Hogy milyen és hogy kell túlélni egy szakítást.Annyi,de annyi dolog van,amin mi is "felnőttek" átestünk és nem 21-től 22 éves korunkig gyorsan,aztán jöhet a szex,hanem fokozatosan évek alatt.Fejlődik az ember testileg és lelkileg és amit ma így látsz,holnap másképp.Ez a természetes.A szexel is így lesz.Várj vele még,ez a lépcső utolsó foka.Nincs hova sietni,tényleg nincs.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!