Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?
Lehetséges, hogy régen még nem volt normális és igaz, hogy manapság sok a kis k*rva is, de az mért gáz ha egy 14 éves szeretne lefeküdni a barátjával?
Olyanokat mondanak/mondtok hogy pl: "Nem kell siettetni még neked ez korai.", "Miért kell szexelni ennyi idősen??"
És te miért szexelsz? nyílván mert kívánod és érzéssel teszed nem "parancsra", h "én most szexelni akarok" hanem mert kívánod, és szereted a barátod.
Egy szóval miért kell egy 14 éves (felelőségteljes) lányt lenézni ezért? Mert régen nem volt még iylen koraiak a "szügségletek" Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ,maradiak avygtok, már aki ezt gondolja, bocs.Ha valaki kívánja és tudja mit tesz (márpedig egy 14 évesnek már van esze), akkor mért korai a szex?? ocsi ha hosszú volt és hibák vannak benne.
Hát nem tudom.
Én leginkább a saját tapasztalatomról tudok beszélni. 14 évesen vesztettem el a szüzességem szerelemből (egyébként a fiú annyi idős, mint én) közel egy év járás után, és azóta is együtt vagyunk (16 vagyok). Mi mindig védekeztünk, soha nem volt gumiszakadás, és eszünkbe sem jutott kipróbálni gumi nélkül. Én úgy gondolom, hogy ez nem kor, hanem érettség kérdése (persze nem úgy értem, hogy 10 éveseknél, meg hasonlók...) Én teljesen átlagos lánynak tartom magam, nem öltözök úgy, mint egy r*banc, majdnem kitűnő tanuló vagyok egy nagyon erős gimiben, és sosem éreztem gáznak, hogy 14 évesen vesztettem el. (mondjuk nem is dicsekedtem vele, de nem szégyelltem)
Lehet lepontozni, de én így gondolom.
Persze nem népszerűsíteni akartam a szexet a 14 évesek körében, mert tény, hogy a nagyrészük éretlen a szexre, csak leírtam, hogy akadnak kivételek. Ne divatból veszítse el, és ne dőljön be minden fiúnak, aki azt mondja neki, hogy szereti. És ne felejtsenek el védekezni!
Nagyon fszok vagytok már bocs h semmit se tudtok a kapcsolatomrol és pattogtok h azért tenném biztos mert más is csinálja. Hát elnmodnom h felfogjátok:
6 hónapja vagyok együtt a(pár évvel idősebb) barátommal.Soha nem gondoltam volna h rám talál egy iylen ember. És egyáltalán nem terveztem h 14 évesen fogok szexelni , de mivel itt van ő, és baromira kívánjuk egymást, és hiába köhelyes, szeretjük egymást.ezért döntöttem úgy, hogy ha odajutnánk lefekszünk.
És am milyen babáról beszéltek?? gondoljátok nem védekeznénk mi? pfff...
najolvan és az a 2-3 ember aki írta h 14 évesen elvesztették pont azt irták h nem bánták meg HOPPÁÁ!
szal vmi bajotok van, bocs.
Hidd el,nekünk teljesen mindegy,hogy te lefekszel-e a pasiddal vagy sem! A véleményünket kérdezted,mi elmondtuk és mivel nem azt mondtuk,amit hallani akartál vagy alapból kötekedős kedvedben voltál,ezért most mi vagyunk a f@szok.A te életed,ha megbánod,ha nem,nekünk mindegy!
Mi elmondtuk,hogy miért nem érdemes,de te másképp gondolod,úgyhogy tedd,ahogy akarod.
Ha iylen kérdést teszel fel, és neked erre válaszolnak, akkor mit háborogsz? :D
"Egyes felnőttek miért tartják nem normálisnak/gáznak hogy ha egy 14 éves (lány) már szeretne szexelni ergó kívánja a szexet?"
Valószínúleg ha nem érdekelne, hogy más mit von le a kapcsolatotokról, akkor nem kérdeznéd!
Ha egyértelmű egy dolog ott nem vetődnének fel kérdések.
Ha azt írták volna, hogy nyugodtan feküdj le, akkor egyfajta önigazolás lett volna?
Mivel a véleményüket kérted ki, a véleményüket írták le!
gondolkozz mielőtt kérdezel valamit :)
és mi csak válaszolunk a kérdésedre, és elmondjuk a véleményünket, hisz ezért kérdezed nem? hogy az emberek mit szólnak.. :)
tudod van sok 13-14 kislány, aki csak ugyebár DIVATból fekszik le valakivel. :D
egyik ismerősöm, 14 éves, és megfogadta hogy még mielőtt középiskolába megy, elveszti a szüzességét.. megtette, egy tóparton egy fiúval, és aztán meg ugrált hogy hogy fájt neki és hogy nemis élvezte.. ennyi
ebből most nem arra akarok következtetni hogy minden 14 éves ilyen.. de érdemes elgondolkodni.. hogy hol áll a kapcsolatotok, mennyire bíztok meg egymásban, mennyire szeretitek egymást megminden (:
ha tényleg igazi a szerelem, akkor semmi akadálya.. meg szerintem nem úgy kell hogy hopp gyorsan szeretkezzetek hanem először ,,ismerjétek meg egymást".. például petting.. tapintsátok ki egymás erogén zónáit meg ilyenek.. :) szerintem.
Kívánjátok egymást? Igazából mit számít ez?
Elképzelhető, hogy lelkileg és testileg is érett vagy a szexre 14 évesen...
De mi van ha pár évvel később rájössz, hogy még se voltál az?! Nem változtathatsz majd a hibádon.
Szerintem nem éri meg a kockázatot.
Egyértelműen jobb lesz később megtenni, még ha nem is leszel érettebb.
Csak, hogy gonosz is legyek:
Azaz igazság, hogy aki ilyet ír be, hogy 14évesen elvesztette és nem bánta meg még 4 évvel ezelőtt, az valszeg ugyan olyan éretlen is maradt. :P Hiába jön ezzel, hogy ő milyen jó tanuló egy neves gimnáziumban stb. Hogy jön ez ide? Itt nem enciklopédikus tudásról van, szó hanem arról, hogy valaki érett ember módjára viselkedik vagy sem. És azért valljuk be elég sok olyan felnőtt ember van, aki kissé éretlen/buta. (most egy pár szélsőséges példa: plázacicák, diszkók.urvák, elcigányosodott fehér emberek.) Szal ha nekem egy ilyen mondaná, hogy nem bánta meg, hogy 14évesen elvesztette, még el is hinném neki, mert kb azon a szinten mozog még.
Ha a kedves kérdezőnek van esze, akkor vár vele még pár évet. Nem veszít vele semmit. Mert lesz ennél nagyobb szerelme és komolyabb kapcsolata is. És sokkal szebb lesz az úgy. Ha olyan hűde rohadt nagy szerelem ez, tudtok várni még pár évet nemde?
F/21
-----
"öreg vagyok én már..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!