Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő (vagy egyáltalán elítélendő-e), ha egy fiatal lány belemegy egy támogatós kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Támogatós kapcsolat = kb 35 éves férfi anyagilag támogat egy 18 év körüli lányt szexért cserébe.
A lány volnék.
2013. dec. 30. 23:46
51/56 anonim válasza:
Én egy ilyen férfit keresek, te honnan szerezted? Az internetes ismerkedést nem tartom megbízhatónak
52/56 anonim válasza:
Pedig az előzővel szépen egymásra találnátok. :D
53/56 A kérdező kommentje:
interneten talaltam ra, o adta fel a hirdetest, nem pedig en. Azt hiszem a startapron vagy vmi ilyen oldalon. De itt is rengeteg ajanlat jott...
Am ilyen kapcsolatot sztem csak interneten lehet keresni es talalni. Elso talalkozonal csak beszelgessetek es akkor meglatod, mennyire szimpatikus. Ha felsz, menjen veled egy baratnod, aki tud errol, es maradjon a kozeletekben :)
2014. jan. 22. 00:03
54/56 anonim válasza:
"Szeretkezz" vele, de ha pénzt fogadsz el érte, mégha nem is közvetlenül, akkor igényesebb vagy mint az, aki sarkon dolgozik. Nem dícsértelek.
55/56 anonim válasza:
Ez egy nagyon kínos téma. Alapjáraton a prostitúció elítélendő, de sajnos igény mindig volt rá. Tulajdonképpen az ajánlat elfogadásával kitartottá válnál. Ez nem annyira gáz, mintha "hivatásos" lennél, és ha TÉNYLEG rá vagy szorulva... a szükség nagy úr. Azonban nem lenne fair, ha "kavarnál" más srácokkal miközben kitartott vagy. Nem lennél fair sem a férfival sem a többiekkel. Egészségügyi kockázatai vannak, egyszerűen szólva mindenki elkaphat valamit rajtad keresztül. Nekem egyébként nem kéne egy ilyen barátnő, aki valamikor egy középkorú férfi szexuális eszköze volt. Hús-vér guminő... finoman szólva.
56/56 anonim válasza:
Tanulásra kéne a pénz, tehát nem is ilyen hülyeségre hogy pl kéne a lui vutton táska. Diákmunkával nagyon keveset keresel, még akkor is ha alapvető dolgokra is alig költesz. Meg a teszkóban meg ilyen helyeken csak rövid ideig alkalmaznak, utána leráznak mert fizetni kell utánad. Az meg hogy mennyire vagy ettől olcsó... ha van barátod/szeretőd stbi akkor ugyanúgy könnyen odaadod magad, mert nem fogsz vele összeházasodni. Legalább aki pénzt kér annak van esze, mint azok a lányok akik egy kis drogért lecumiznak a diszkóban, vagy hetente átjárnak hozzád kufircolni úgy hogy nem szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!