Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő (vagy egyáltalán elítélendő-e), ha egy fiatal lány belemegy egy támogatós kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Támogatós kapcsolat = kb 35 éves férfi anyagilag támogat egy 18 év körüli lányt szexért cserébe.

A lány volnék.

2013. dec. 30. 23:46
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el. Te döntésed.

Nyilván meg van az oka.

Számomra akkor elítélendő ha férfi nem tud róla azt hiszi,hogy tényleg szereted.

Ideális világban senki csal adót, szerelemből házasodik, házasságban születik gyerekük, szereti férjét stb...

De a világ nem ilyen. Nem azért nem ítélem el mert nagyon jó dolognak tartom csak lehetsz olyan élethelyzet amiben logikus, hogy ezt utat választod.

2014. jan. 5. 20:37
 42/56 anonim ***** válasza:

Velem eltöltenél egy órát 30ezer-ért?

25 éves vagyok.

2014. jan. 5. 21:09
 43/56 anonim ***** válasza:
hogy ismerkedtetek meg és hogy jött az ötlet?
2014. jan. 7. 19:20
 44/56 A kérdező kommentje:
#43: interneten keresztül és anyagi okok miatt gyors megoldásra volt szükség
2014. jan. 7. 21:09
 45/56 anonim ***** válasza:
értem. és meddig fogod ezt csinálni?
2014. jan. 9. 20:59
 46/56 A kérdező kommentje:
ameddig kell
2014. jan. 10. 00:16
 47/56 anonim ***** válasza:

Megfigyeltem, hogy egyszer nem említetted, hogy szeretnétek-e egymást. Ha semmi érzelem nincs köztetek szerintem jobb lenne ha ott hagynád és inkább a szerelmet keresnéd. Ha már lett volna olyan kapcsolatod, ami a kölcsönös szereteten, odaadáson és egymás megbecsülésén alapul, akkor tudnád, hogy van, ami minden pénznél többet ér. Legalább semmikép ne tervezz hosszútávra. Ez is egy függőség, amiről igen nehéz lemondani. Persze, sok ehhez hasonló érdekházasság van Magyarországon, de ez nem követendő példa. Megszokják a nagy házat, a szép autót, de bármi történik, ők mindig a férjükkel maradnak, mert nélkülük senkik. Képzelj el egy családot, ahol nincs semmi szeretet. Apuci a mindenség ura, és mindenki mást csak az érdekel, hogy neki minél több csurranjon. Még a saját gyerekeid se tisztelnének, mert tudnák, hogy te is csak egy élősködő kis senki vagy, de persze ők is ezt a példát követnék, hisz ebből jól meglehet élni. Lehet, hogy most úgy érzed jól jártál ezzel a pasival, de hidd el, nagyon sokat vesztesz azzal, ha továbbra is vele maradsz.

-Elfogadod őt jóban, rosszban, egészségben, betegségben, szegénységben, gazdagságban...?

-Ja, az utóbbi.

2014. jan. 10. 11:33
 48/56 anonim ***** válasza:

és meddig meddig gondolod h kell? amíg tanulsz? vagy amíg nem találsz munkát? vagy amíg nem keresel sokat?

és miért szorulsz erre rá? hiányzik még a napi betevő is? vagy csak nincs más aki megvegye a jó ruhákat? mert nem mindegy

2014. jan. 10. 15:05
 49/56 anonim válasza:
Hol hirdetted magad?
2014. jan. 13. 02:06
 50/56 anonim válasza:

Én is ilyen lányt keresek, hol érdemes próbálkozni?

38/F

2014. jan. 20. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!