Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő (vagy egyáltalán elítélendő-e), ha egy fiatal lány belemegy egy támogatós kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Támogatós kapcsolat = kb 35 éves férfi anyagilag támogat egy 18 év körüli lányt szexért cserébe.
A lány volnék.
2013. dec. 30. 23:46
31/56 A kérdező kommentje:
Gabo~~: perszeee minden álmom ez volt *.*
2014. jan. 3. 11:36
32/56 anonim válasza:
Szexet adsz, amiért pénzt kapsz cserébe. Te ezt minek neveznéd?
33/56 A kérdező kommentje:
#32: prostitúció. És tudom, részben ez a támogatós cucc is az, de azért nem egészen az. Csak egy emberrel vagyok, hosszú távú és kölcsönösen jó mindkettőnknek. Ez nem az út szélén állok és mindenféle jött-menttel szexelek pár ezer Ft-ért. Rendes, tiszta lakásban, EGY ápolt férfival rendszeresen. Ezért gondolom úgy, hogy annyira nem vészes.
2014. jan. 3. 11:48
34/56 anonim válasza:
Ha ugyanezt ingyen csinálnád, azt szexkapcsolatnak hívják, és semmi gond nincs vele. De kár azon kiakadnod, hogy emiatt mindenki elítél. Végülis erre voltál kíváncsi a kérdésedben.
35/56 A kérdező kommentje:
#34: nem akadtam ki, valami ilyen válaszokra számítottam, nem fogom most ezen felhúzni magamat. Azért kérdeztem, mert sok ilyenről lehet hallani, és kíváncsi voltam, hogy már kezd-e elfogadottá válni ez.
(És igazából nem azért kérdeztem meg, mert most nem tudom, hogy belevágjak-e vagy sem, mert már belevágtam, és nem bántam meg.)
2014. jan. 3. 12:06
36/56 anonim válasza:
Ezt csak azok fogadják el, akik maguk is csinálják, esetleg barátkoznak a gondolattal, hogy belekezdjenek.
37/56 anonim válasza:
A szüleid büszkék lehetnek rád.
Legalább jó pasi vagy egy nyomorult, aki semmilyen nőt nem tudna felszedni?
38/56 A kérdező kommentje:
#37: van egy kis pocakja, de nem vészes. Kinézetre nem mondom hogy hú de jó pasi, hiszen 36 éves, de ettől eltekintve teljesen átlagos és ápolt. Amúgy teljesen normális, tök jól el tudunk dumálni:D
2014. jan. 3. 12:23
39/56 anonim válasza:
A rossz hír az, hogy nem kizárt, hogy idővel elfogadottá fog válni az erkölcstelenség minden formája, így a test tárgyként való kezelése is. A baj az, hogy ma már mindent szabad, amit nem tilt a törvény, és az emberek egyre kevésbé hallgatnak már a lelkiismeretükre. Egyre többeket már csak az élvezetek halmozása, és a haszonszerzés érdekel. Kezd kiveszni az emberség, és egyre nagyobb teret nyer magának a szodómia. A jó hír az, hogy minden emberben benne rejlik a belső hang, ami megmondja nekünk mi helyes, és mi helytelen, csak hallgassunk rá, és járjunk mindig a helyes úton.
40/56 anonim válasza:
Nem tudom kit ítélek el jobban, a kérdezőt, vagy a pasast, de hogy mindkettőt, az tuti. Sajnálom, hogy itt tartunk ma. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!