Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért köszön nekem egy 30as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köszön nekem egy 30as férfi "jó estét"-tel? Fiatal lány vagyok, ennyire öregnek nézett?

Figyelt kérdés

A napokban az történt, hogy mentem haza és összefutottam szomszédokkal. Egy fiatal, 17 év körüli lánnyal, akin rengeteg smink volt, kint volt a melle stb.. és egy alig 30 éves férfival. Rólam azt kell tudni, hogy 22 éves vagyok, elegánsan szoktam öltözködni, magassarkút hordok, de soha nem rakom ki semmimet és szolid sminket viselek.

A szóban forgó férfi tartotta nekünk az ajtót, a fiatal lány ment előre, neki úgy köszönt, hogy "szia", aztán mentem én, és nekem "jó estét"-tel köszönt.

Ennyire öreg lennék már? Szokjak hozzá, hogy én már nem az a fiatal 17 éves lányka vagyok akinek sziával köszönnek? Vajon tiszteletből köszönt jó estét-tel vagy azért mert én már nem vagyok olyan fiatal? :(

2013. nov. 6. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet tényleg kinézel vagy 30-nak.
2013. nov. 6. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
2013. nov. 6. 20:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki 30-nak. Mindenki azt mondja, hogy 16-nak nézek ki... :D
2013. nov. 6. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Bejön a pasi?
2013. nov. 6. 20:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem
2013. nov. 6. 20:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Nézd, 29 vagyok, és néha én sem tudom eldönteni, hogy sok nőnek hogyan köszönjek (akik ismeretlenek). Persze van, akinél nem "ciki", ha letegezem, de néha az. Van persze a másik véglet is, eleve nem szeretnék tegeződni, mégis letegeznek, akkor esetleg visszategezem. Pl. egyszer bementem a bankba, egy fiatalabb lányhoz/nőhöz kerültem, gondoltam, nem tegezem le, de ő megtette, így hát én is. Nehéz ügyek ezek, legalábbis szerintem, de nem biztos, hogy azért nem tegezett le téged a fickó, mert öregnek nézett.
2013. nov. 6. 20:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert volt neveltetése, és gyerekszobája, és tudja az illemet:)
2013. nov. 6. 21:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Pedig elérte, hogy agyalj rajta
2013. nov. 6. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, mit keres ebben a kategóriában ez a kérdés, de mindegy. Vagy idősebbnek nézett a korodnál, vagy úgy nevelték, hogy ne tegezzen kérdezés nélkül fiatal felnőtteket.
2013. nov. 6. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát mert ne mvett egy kalap alá a kis ribivel, hanem így adott neked tiszteletet.

Azért priceless, amikor mindig megy a sírás a lovagiasság és az udvariasság után, aztán mikor ott van, akkor meg nem esik le a tantusz xd

2013. nov. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!