Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nőknek: titeket zavar, ha egy...

Nőknek: titeket zavar, ha egy férfi csókolommal köszön nektek?

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akiket kifejezetten idegesít, pedig szerintem nagyon tisztelettudó, és sokkal udvariasabb a jónapot-nál.
2012. nov. 18. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ez csak azt jelenti,hogy udvariasak, illemtudók.
2012. nov. 18. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
20 leszek, és borzasztóan utálom.
2012. nov. 18. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha egy 60 alatti férfi "csókolommal" köszön, arra mindenképpen furcsán nézek.

Régimódi, finomkodó, és túlontúl bizalmaskodó.

-(Kiskezit)csókolom!

-(Az enyémet ugyan nem!)

Hivatalos életben pedig elfogadhatatlan.

A "Jó napot" sokkal univerzálisabb.

28N

2012. nov. 18. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg tisztelettudó,de ezt inkább használd az öregebb korosztálynál.Szerintem bármennyire tisztelettudó,de egy 22-23 éves nőnek nem valami jó ötlet így köszönni,mert pl.azt hinné,hogy gúnyolódsz rajta,vagy azt gondolod róla,hogy öreg.Ha egy férfi így köszönne nekem..hát...nem is tudom,hogy mit gondolnék róla.:))
2012. nov. 18. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,a szomszéd bácsitól aranyosnak tartom :)
2012. nov. 19. 00:15
 6/11 mustafa33 ***** válasza:
19%
Úriemberi gálánsságra ma már nincsen szükség, gyorsan szokjál le róla, mert ha ez így megy tovább, az emancipuncik beperelnek verbális molesztálásér és kapsz az emanci bírónőtől 3 évet, mert az emanci ügyvédnő nem véd meg és még az emanci ügyésznő fellebezésel emel 1 évet az eredeti kettőhöz.
2012. nov. 19. 01:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. A kiskezítcsókolom már igen..

Ha olyan köszön így, akitől meglepő, annak mosolyogva válaszolom: én is csókolom.

2012. nov. 19. 08:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha idősebb férfi köszön így, az nem zavar, legfeljebb kicsit elcsodálkozom, mert még nem szoktam hozzá így 25 évesen. Fiatalabb férfitől furán jönne ki, de még nem is kerültem ilyen helyzetbe, szóval nem tudom, mennyire zavarna.
2012. nov. 19. 10:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok, egy üzletben dolgozom, és a vásárló férfiak szoktak így köszönni, de engem egyáltalán nem zavar, van néhány koleganőm, akiket viszont igen.
2012. nov. 19. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
40%
Engem zavar, mert ez azt jelenti, hogy nem tisztel meg egy normális "Jó napot kívánokkal!", hanem csókolomozgat. Ne csókoljon meg még csak verbálisan sem.
2012. nov. 19. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!