Egy szakképző intézményben hogy köszön egy 20 körüli lány egy 30 körüli férfi tanárnak?
Úgy, hogy ne nézzen hülyének és bunkónak se tűnjek:)
Lehet sziát köszönni, vagy inkább napszaknak megfelelően?
Jó napot kívánok, napszaknak megfelelően.
Semmiképpen ne sziázd le, az bunkóság.
Nálunk az egyetemen bizony magázódunk a 26 éves tanulmányis lánnyal (én 24 vagyok). Eljött az a kor, amikor a veled egykorúakkal is magázódsz.
Utolsó! Nekem nem tetszik az ilyen lazaság. Amikor letegeznek olyanok, akikkel én egyébként nem tegeződnék, csak udvariasságból és lustaságból nem oktatom ki őket.
Egy tanár - mindegy hány éves - megérdemli, hogy magázódva köszönjenek neki.
Sztem magázd le, aztán max felkínálja a tegeződés lehetőségét.
Melóhelyen én vagyok a legfiatalabb, eleinte furcsa volt, hogy mki magáz, de idővel hozzászoktam, sőt, most már zavar ha valaki tegez - főleg miután én őt nem....
"ezekszerint te egy professzort letegeznél, de utána figyelnél az óráján?"
Igen.Ha velem egykorú,akkor gondolkodás nélkül.Nem különösebben érdekel,hogy más szerint kötelező magázódni.Ha látnál az életben,nem lennél ezen meglepődve,hanem teljesen természetesnek tartanád.Rocker vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!