Sok férfi miért tartja olyan rossznak, ha egy lány/nő szeret sört inni?
Itt az oldalon is olvastam már, meg hallottam hogy a hátam mögött rólam is mondták, meg pár barátnőmről, hogy milyen gáz, ha valaki nő létére sörözik. Mi rossz van abban, ha egyszer szereti valaki?
Nekem a legtöbb nő ismerősöm és rokonom szereti a sört, de ettől még szerintem nem lesznek kevésbé nőiesek.
23/L
az a férfi akinek ez nem tetszik az buz1!!!
Szerintem tök jó, legalább együtt sörözhetünk.
Köszi, akkor ezek szerint nem én/mi vagyunk a csudabogarak :D
Egy fiú ismerősöm egyszer szemtől szembe megmondta nekem, hogy ő azt nem is tartja igazi nőnek, aki sörözik. Utána jutott eszembe, hogy akkor ő meg nem igazi férfi, mert majonézzel eszi a krumplit :D
Nem tudom, hogy miért, de én magam is (lány vagyok) undoritónak tartom, ha egy nő sörözik.
Kultúrák kérdése az egész.
Van, aki abban nőtt fel, hogy az undoritó, ő úgy is fogja mindig gondolni. Van, aki szerint meg undoritó disznóhúst enni, az úgy is fogja világéletében gondolni. Ki miben nevelkedett...
Én is szeretem a sört, de a környezetemben lévő pasiknak ez inkább tetszik, minthogy gáznak tartsák.
A barátom az első pillanatban meghökkent rajta, de azóta minden haverjának dicsekszik, ugyanis még nem volt sörivó barátnője :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!