Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi 20 és 40 között, aki szeret bulizni, szokott inni DE normálisan, azaz tudja a mértéket?
Olyan tudom, hogy létezik, aki nem jár bulizni és így alkoholt sem fogyaszt egyáltalán. Az érdekelne, hogy bulizó, de mértéktartó létezik-e.
Ezt mondjátok meg nekem! Én nem vagyok az a típusú csaj, akit a kocsmafüsttől is óvni kell, szeretek bulizni, normálisan, hangulatig magam sem vetem meg hétvégén az alkoholt, de ez nem az első kapcsolatom, ahol a pasi részéről a nemnormális ivászat problémát okoz! Volt ilyen gondom 38 éves ex-szel, és most a nálam fiatalabb barátommal is ugyenez megy. Velem egyidőssel is ez volt. Nem korfüggő!
Muszáj addig inni, amikor már nem önmaga, és muszáj még dicsekedni is vele? Én meg tudok állni 2-3, max. 4 ital/éjszaka után, ők meg nem? És még vidáman meséli, dicsekszik vele másoknak? (de mindegyik)
utálom az ilyen álnaív kérdéseket.
miért ne létezne?
persze,hogy van
picit peches lehetsz ha ilyeneket fogsz ki (ne vedd rossz néven..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!