Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért köszön nekem egy 30as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köszön nekem egy 30as férfi "jó estét"-tel? Fiatal lány vagyok, ennyire öregnek nézett?

Figyelt kérdés

A napokban az történt, hogy mentem haza és összefutottam szomszédokkal. Egy fiatal, 17 év körüli lánnyal, akin rengeteg smink volt, kint volt a melle stb.. és egy alig 30 éves férfival. Rólam azt kell tudni, hogy 22 éves vagyok, elegánsan szoktam öltözködni, magassarkút hordok, de soha nem rakom ki semmimet és szolid sminket viselek.

A szóban forgó férfi tartotta nekünk az ajtót, a fiatal lány ment előre, neki úgy köszönt, hogy "szia", aztán mentem én, és nekem "jó estét"-tel köszönt.

Ennyire öreg lennék már? Szokjak hozzá, hogy én már nem az a fiatal 17 éves lányka vagyok akinek sziával köszönnek? Vajon tiszteletből köszönt jó estét-tel vagy azért mert én már nem vagyok olyan fiatal? :(

2013. nov. 6. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó estét kérdező! Elnézést a késői válaszért, remélem nem zavarok.

Nos tehát, szerintem kegyednek felesleges azon aggódnia hogy , a félreértés a kinézetéből vagy a stilúsából fakadt volna, mert nem úgy öltözött mint egy 17 éves tini ribi.

Üdv!

Attila

2013. nov. 6. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Talán csak illedelmes akart lenni.

De amúgy félsz az öregedéstől?

2013. nov. 6. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Azon nem gondolkoztál, hogy azt a fiatal lányt esetleg személyesen ismerte? Meg hát te tényleg nem vagy már tini. Fiatal vagy, de szokj hozzá, hogy egyre többen fognak magázni.
2013. nov. 6. 21:59
 14/14 anonim válasza:
Nem az én szomszédom vagy? :) Mert én 30 körül vagyok és így szoktam köszönni :) Az egyik a neveltetés, igen. Szomszédoknak szokás köszönni, de nem ismerem annyira őket, így idegenek, magázás jár. A másik, hogy nem látok tökéletesen, de nem szeretek szemüveget hordani, és nem mindig ismerem fel azt, aki szembe jön, sajnos sokszor a korát sem. Inkább tisztelek meg egy fiatalabb hölgyet, minthogy kellemetlen helyzetbe hozzam magam egy idősebbel szemben. De ne haragudj meg emiatt szerintem :) Ez a tisztelet jele, nem a korodra egy felhívás.
2014. febr. 23. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!