Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem undorító ha 2 férfi (akik nem rokonok, hanem csak ismerősök vagy haverok) puszival köszön egymásnak?
Szerintem gusztustalan, bár tuti le fognak pontozni. Rossz nézni, hogy a sulimban sok fiú puszival köszön egymásnak. Én is kézfogás párti vagyok. Lánnyal puszi. Barátnővel csók.
18/f
"rózsaszín pólós viselet,kiszőkített női haj,szolizás,kislányos zenék hallgatása,lábszőrzet leborotválása,nyávogás"
Rám ezek közül egyik sem igaz, mégis a nagyon közeli barátaimnak én is köszönök puszival, sőőőőőt még öleléssel is! húúúúha antiférfi lettem? :O
De az. Gyorsan +-ba pontoztam azokat akik így érzik, mert látom az elmebeteg lepontozók ide is beszabadultak.
Szóval szerintem undorító, és b*zis.
Szia!
Szerintem is elég gáz,amikor két srác(?)puszit ad egymásnak!
Egyre több pasi nőiesedik el és teljesen egyet értek a kérdezővel!
Egy férfi miért nem tud férfii maradni,ha már annak született?
Annyira utálom ezt a világot!Minden és mindenki megváltozott,egy pár évvel ezelőtt még minden olyan normális volt!
Hát sajnos ez van és ez nem jobb csak rosszabb lesz,uh bele kell törődnünk,de a jövőben nem is nagyon merek belegondolni!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!