Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy férfi így köszön el a nőtől?
Nagyon tetszik egy srác. Néha felhív, beszélgetünk, de nem a szerelemről.
Én vágyok rá, hátha bejövök neki és lehet valami. De utólag pl úgy köszönt el telón, hogy szia szia jó legyél. Ilyet eddig nem mondott.
Ez nem baráti duma? Jó legyél... :(
Ha többet akarsz tőle akkor a személyes jelekből próbáld kideríteni mi a helyzet kettőtök között, és ne az elköszönésből. Véleményem szerint jelentősége az elköszönésnek nulla, puszta tiszteleti dolog, és mögötte a gondolat megint más.
Köszöntem már el barátnőmtől Csá-val is de csak poénból, viszont ő meg véresen komolyan vette... Szóval csak lazán.
Csak azért furi, mert soha nem mondott semmi ilyet, amikor letette a telefont, csak hogy szia stb.
Most meg hozzátette, légy jó. Megütötte a fülem.
Kedves Első,
Kifejtenéd mire gondolsz konkrétan? Miből vegyem észre? Nehéz, ő mindig jókedvű , nem tudom így, hogy nekem szól-e a dolog.
Áááá szerintem ne lovagolj azon az egy szón. Nekem volt olyan barátom, aki mikor együtt voltunk, mintdig így köszönt el, hogy "jó légy, vigyázz magadra". De amúgy a családjától meg a barátaitól is.
Lépj inkább a tettek mezejére, és valóban provokáld! Olyankor bárkiről könnyen ki lehet deríteni, hogy bejössz-e neki (veszi a lapot) vagy nem igazán (hárít). Több értelme van, mint annak, hogy egy elejtett szóból próbálod kitalálni az érzelmeit. Egy szónak nincs ekkora jelentősége, max. csak a filmekben.
De hogyan provokáljam finoman, nem akarok rámenősnek hatni?
Nem vagyok jártas a pasizásban, adnátok ötletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!