Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha egy férfi így köszön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy férfi így köszön el a nőtől?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác. Néha felhív, beszélgetünk, de nem a szerelemről.

Én vágyok rá, hátha bejövök neki és lehet valami. De utólag pl úgy köszönt el telón, hogy szia szia jó legyél. Ilyet eddig nem mondott.

Ez nem baráti duma? Jó legyél... :(

2011. máj. 29. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz nem irtad meg a korod, de talán lényegtelen. Én idősebb vagyok, és hasonló helyzetben.

Jó ötlet provokálni. :) A mélyen a szemébe nézni az jó ötlet. Mosolyog rád, és szemez veled az is jó. Ha a pupillái tágak akkor egyenesen issza a szavaid.

Két értelmű kérdéseket is feltehetsz, attól ha zavarban van, akkor érdekled, csak még nem kész a dologra....

Amúgy meg a google-ba beirod a kérdést "hogy mikor érdeklem a pasit?" akkor kidob egy csomó linket. Ott böngészhetsz...s a java igaz. De ha van pasi barátod, azt is kérdezheted, hogy mi van ilyenkor? vagy olyankor? Hidd el segitőkész lesz.

Remélem segitettem

szia

2011. máj. 29. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Én az első :), ha bejössz neki akkor érdeklődik felőled, jókat tudtok beszélgetni akár semmitmondó dolgokról is, bárhol vagytok, bármilyen társaságban ő kitüntet téged a figyelmével, és rajtad tartja a szemét, közel álltok egymáshoz (20cmről beszélgettek), ha nevetsz akkor ő is mosolyog egyett, őszintén...

Szóval lehetne még sorolni, azt figyeld meg miben más mint a többi :)

(Amúgy ha mindig vidám ez relatív, mert lehet csak melletted az.)

u.i.: A szerelemről nem szokás beszélgetni :)

2011. máj. 29. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Még egy, ha nem keresed akkor ő keres téged rövid időn belül(pár nap) :)
2011. máj. 29. 10:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindig ő keres, már egy ideje ennek, de soha nem tér ki arra, hogy kedvelne vagy jelét adná értitek. Így értettem a szerelem témát.

Az utóbbi időben vagy 2 sms-t én is írtam neki. Mindig semleges témában keres meg.

2011. máj. 29. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem mutass több érzelmet felé nem kell félni hogy nyomulás
2011. máj. 29. 13:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Mennyire többet? Nem randizgatunk vagy ilyesmi, így vágyáznom kell mit teszek.
2011. máj. 29. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!