Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne 18/F 14/L?
Figyelt kérdés
Túl sok a vagy meg ép hogy elmegy ? Sajna nem találok senki a korosztályomból :/ 14/L2013. dec. 17. 20:57
1/10 anonim válasza:
nem ajánlanám
mert az ilyen idős fiúk, csak szórakoznak :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszike. De az ex pasim 17. Es ő nem szorakozoţt velem mondjuk őt nem ismerem úgy :/
2013. dec. 17. 20:59
3/10 anonim válasza:
Elmegy, ha jól csinálod neki. ;-)
4/10 A kérdező kommentje:
Khmm... Szüz vok.
2013. dec. 17. 21:03
5/10 anonim válasza:
Ajaj , ha szűz vagy még jobban csak arra fog hajtani
voltam hasonló cipőbe
ha szeretnéd elmesélem a tapasztalataimat
(első válaszoló voltam)
6/10 A kérdező kommentje:
Oké . Írj privátban és köszi.
2013. dec. 17. 21:10
7/10 anonim válasza:
Egyenlőre igen. Várj még 2 évet, akkorra már nem lesz sok az a 4 év.
8/10 anonim válasza:
szerintem túl sok. szerintem 14 évesen eleve fiatal vagy még a pasizáshoz, nemhogy már exed is van...
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom h meg fiatal vagyok ehhez de már meg bántam h jártam az ex fiummal de ezt már nem tom vissza csinálni sajnos
2013. dec. 17. 21:16
10/10 anonim válasza:
És ha be akarja vágni? Elfutsz vagy mi lesz...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!