Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő (vagy egyáltalán elítélendő-e), ha egy fiatal lány belemegy egy támogatós kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Támogatós kapcsolat = kb 35 éves férfi anyagilag támogat egy 18 év körüli lányt szexért cserébe.
A lány volnék.
2013. dec. 30. 23:46
11/56 anonim válasza:
Hát én elítélek egy ilyen lányt. Én is voltam rossz anyagi helyzetben, de sose jutott eszembe a testemet árulni. Amúgy ha már eszedbe jutott és elgondolkoztál rajta, úgyis belemész a dologba, szóval mindegy ki mit mond.
12/56 anonim válasza:
Érdekes. Közben egyébként pasiznál?
13/56 anonim válasza:
minden lány azt hiszi, hogy nem veszélyes...
14/56 anonim válasza:
Nekem volt egy szexkapcsolatom és ott mondta a csaj, hogy majdnem belement egy ilyenbe egyszer. Tökre felizgultam, hogy más fizetett volna érte én meg ingyen dugok vele. Mondjuk így nem ütött akkorát, hogy nem történt meg. :D
15/56 A kérdező kommentje:
#12: nem szeretnék közben barátot. max bulikon kavarnék, de nem keresnék közben konkrétan barátot.
#14: így is fel lehet fogni :DD
2013. dec. 31. 00:21
16/56 anonim válasza:
Én vagyok a 12-es és a 14-es is. :D
Amúgy mennyit fizet?
17/56 anonim válasza:
R*b*nc is, k*rv* is. Nem semmi... Gratulálok, csak így tovább!
18/56 A kérdező kommentje:
#16: 20e per alkalom (3 óra)
#17: a kettő nem ugyanaz? :)
2013. dec. 31. 00:43
20/56 anonim válasza:
Nem az egyik pénzért csinálja a másik meg csak úgy mert jó érzés neki ha minél többen meghágják pl. buliban, ahogy említetted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!