Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a feltevésem?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam el hogy az orgazmuskor oxitocin termelődik ami a kötődéshormon is. ( Bár lehet rosszul tudom.) Így ha az egyik szexuálispartneremhez nagyon kötődtem az ez miatt lehetett??? És addig vágyakozni fogok utána míg úgymond mástól nem kapok "oxitocin adagot" ??? Ez csak egy elmélet..
L/21
2013. dec. 29. 00:00
11/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
nem hiszem hogy sok alapja lenne,ennyi erővel a pasik nagy része megmaradna az első nőnél,vagy kötődne az összes nőhöz akit megdugott,még a prostikhoz is
14/21 anonim válasza:
Héj ne mondjatok ilyet, hogy ne gondolkozzon! Értékelni kell, hogy ő legalább próbálja használni ami a fejében van, nagyon nagy számú kortársáról ez nem mondható el!
Csak így tovább csajos! Majd belejössz jobban is, ha túráztatod az agyad! ;)
15/21 anonim válasza:
Na, nem kell rögtön leugatni a kérdezőt!
Én jöttem már rá, hogy miért nem volt egy lánynak orgazmusa. Egyszerű biológia volt az egész, helyre kellett hozni a hibát, oszt' ennyi!
17/21 anonim válasza:
ez a titok túl sokat ér ahhoz, hogy elkotyogjam itt mindenki előtt :D (14-es vagyok)
18/21 anonim válasza:
Nem... Te csak a 15-ös lehetsz maximum. Én vagyok a 14-es! Nem mintha nagyon sokat számítana.
20/21 A kérdező kommentje:
Mint írtam lehet rosszul tudom a biokémiát... De köszönöm azoknak akik nem hülyéztek le... :)
2013. dec. 29. 18:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!