Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminim világban élünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminim világban élünk?

Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, hogy sok nő arra kényszerül h minden gondját egyedül oldja meg, többek között én is. és viszonylag megy is, a környezetembe is sok ilyen típusú nő van..a férfiak lettek túl puhányak, vagy mi lettünk túl férfiasak, de én büszke vagyok magamra és szinte ki merem jelenteni h boldog vagyok így is..ti mit gondoltok erről a témáról?
2013. dec. 24. 18:47
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nah jól van..végül is igazatok van, ha nincs se pasim se pénzem akkor én csinálom a meg a csövet és tényleg mindenkinek a magán életébe tartozik, hogy kit hogyan hagy el meg hogyan nevel gyereket. Remélem eccer majd össze jön nekem is a klasszikus család:)..addig meg megszerelem magamnak a csapot! ;) Azért köszi a sok hozzászólást, szinte mindegyikben volt valami igazság :)
2013. dec. 24. 20:13
 32/33 anonim ***** válasza:
76%
Én nőként írtam, hogy nem jár neked plusz segítség csak mert nő vagy. A csapszerelés nem a férfi dolga, hanem a csapszerelőé. Ha lenne barátod neki automatikusan értenie kellene ehhez? Ez hülyeség. Egyedül abban van igazad, hogy egy gyenge ember nem tud nehéz holmikat emelgetni és a férfiak általában erősebbek mint a nők. A gyerekszüléssel meg csak az osotbák jönnek elő, amikor már nem tudnak rendes érveket mondani.
2013. dec. 24. 20:27
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed, elolvastam :)
2013. dec. 24. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!