Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban az ész és a kedvesség például kevesebbet ér a nőknél mint a jó külső, nagy pénisz méret stb?
Vegyünk egy autót. Van benne egy motor, karosszéria, fék, miegymás.
Ha kínálnának egy autót, aminek NAGYON jó a motorja, te a féke tök szar (nem javítható), vajon megvennéd-e? Nem. Ebből levonható azt a következtetés, hogy a fék fontosabb, mint a motor.
Most kínálnak egyet jó motorral, jó fékkel, de a karosszéria úgy rohad, hogy az ajtót se lehet kinyitni. Ezt se vesszük meg. Következtetés: lehet jó a motor és a fék, ha rohad a karosszéria. Akkor most a karosszéria a fontos?
És ha jó a fék és jó a karosszéria, csak épp a motor nem megy? Azt se vesszük meg. Akkor mégis a motor a fontos?
A helyzet az, hogy lehetsz humoros, ha ronda vagy. Lehetsz szép, ha ostoba vagy. Ha minden megvan a megfelelő szinten (a karosszéria nem rohad, a fék fog és a motor is OK), akkor elkezdenek számítani az extrák, addig nem. Addig hiába vagy valamiből extra. És ez rohadtul nem csak a mai világban van így, és rohadtul nem csak a nőknél.
És hogy melyik extra számít jobban? Ez már a nőtől függ. Ha az alapszint mindenből megvan, akkor van akinek a humor vagy az ész jobban bejön, van akinek meg a test vagy az arc. Vagy épp a farokméret. De olyan nincs, hogy csak az egyik számítson, ha másvalamiből nagy hiányosságod van.
Ha tényleg kíváncsi vagy egy nő véleményére: 27/N
Én az eszet és a kedvességet rettenetesen értékelem. (Mindegyik alapkövetelmény. Bennem is megvan, a férfitól is elvárom.)
De a rondaság számít, ne haragudj.
Egy kis figyelemmel mindenki lehet "átlagos" kinézetű pasi, te is!
(Tehát a minimum átlagos kinézet is alapkövetelmény.)
És még van valami, ami nagyon számít: az önbizalom. Ez mind közül a legeslegfontosabb. Én nő vagyok, és férfira van szükségem, aki vigyáz rám, és akire támaszkodhatok. Ha valaki folyamatosan önbizalomhiánnyal küszködik, az minden, csak nem vonzó.
A farokméret nem érdekel, amíg 10cm fölött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!