Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminim világban élünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminim világban élünk?

Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, hogy sok nő arra kényszerül h minden gondját egyedül oldja meg, többek között én is. és viszonylag megy is, a környezetembe is sok ilyen típusú nő van..a férfiak lettek túl puhányak, vagy mi lettünk túl férfiasak, de én büszke vagyok magamra és szinte ki merem jelenteni h boldog vagyok így is..ti mit gondoltok erről a témáról?
2013. dec. 24. 18:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
a szülés nem érdem, minden állat megteszi, az a nemedből következik. mit vársz? jogokat akartatok, ez munkával jár. szavazhatsz, azzal kefélsz akivel akarsz. a legkevesebb, hogy dolgozz mint egy férfi
2013. dec. 24. 19:56
 22/33 A kérdező kommentje:
19-es..nem nem fizetem meg, mert egy fizetésből tartom el magam, és nincs pénzem arra, hogy egy szimpla konyhai dugulásnál egyből csőszerelőt hívjak..2 napot töltöttem interneten kereséssel..de szét szedtem meg össze raktam azt a vackot!!
2013. dec. 24. 19:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Tényleg feminim világban élünk.A nőnknek a kezünket nyújtottuk.Nektek az egész karunk kell..

A párkapcsolati témát ne nézzük mert férfi spermája nélkül nehezen szülsz...

A gond az,hogy te + segítséget vársz el azért mert te nőnek születtél!

2013. dec. 24. 19:59
 24/33 A kérdező kommentje:
21-es! Gratulálok Neked..:)..csak ennyi, de tényleg..:)
2013. dec. 24. 19:59
 25/33 anonim ***** válasza:
látod, ha lenne barátod akit fizetsz figyelemmel, az megszerelte volna. ki csinálta volna meg, ha nincs senkid és pénzed sincs?? :D
2013. dec. 24. 20:00
 26/33 A kérdező kommentje:
nem nem..nem írtam sehol (azt hiszem :)) hogy plusz segítséget várok el, isten ments nekem nincs kitől! A környezetembe van olyan( nem egy) , akitől lelépett az apuka..csináld magad tovább..:D Én azt írtam, hogy el vagyok és büszke vagyok magamra..de azt a férfit aki csak úgy magára hagy egy családot, vagy aki nem nőként kezeli a feleségét (akit elvileg tisztel és becsül)..az mi? Milyen házasság az?
2013. dec. 24. 20:04
 27/33 anonim ***** válasza:
nőben is van ilyen. azt sem tudod mi a bajod.
2013. dec. 24. 20:07
 28/33 anonim ***** válasza:

És ettől feminim a világ?Milyen világ?Rossz.

Talán a nő nem tekintette férfiként a férjét.

Jobb ha nem gondolkozol ezen a témán mert zavaros és hülye érveket hozol fel.

2013. dec. 24. 20:08
 29/33 A kérdező kommentje:
na igen, egy barát megszerelte volna...:D
2013. dec. 24. 20:09
 30/33 anonim ***** válasza:
egy barátért csak szexet kell adnod. az nem sok. neked is jó.
2013. dec. 24. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!