Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a mai világban?
Miért nézik le egymást az emberek,miért csak a külső számít?
Én szerintem mindenki szép:)
Számomra a legfontosabb a belső és azon belül is a világszemlélete az illetőnek. Hamar feltűnik valakin ha tömeggyártmány vagy rothadó lelke van, utál mindenkit és mindent. Persze ezután jön a külső. Szerintem nincs ronda ember. Minden viszonyítás kérdése, gondolkodás kérdése. Egy nap az egyik nép elnevezte a földön fekvő kis valamit "kőnek". Feleslegesnek tartották. A másik nép lenevezte "fegyvernek" és kifaragtak belőle egy kést, azzal vadásztak. Pedig a másik nép számára hasztalannak tűnt. Nincs haszontalan vagy ronda, rossz ezen a világon . Kicsit elkalandoztam,de én ezt gondolom.
Ti? 14/L
S akkor ama kappan ráeszmélt, ha a ganajdombon kapirgál, veres rózsát ő ugyan nem lel.
szar helyen keresgélsz
A logikád némileg helytelen mert ebből az következik, hogy a benső értékekre sem lehet rámondani azt, hogy ez rossz vagy nem. Egy rothadó lelkű, gonosz, gyűlölködő ember is lehet szép valakik szemében.
A külső pedig nagyon sokat számít, ezt maximum 4 év múlva te is belátod. Szerinted miért van az, hogy a híres emberek nagy többsége vonzó külsővel rendelkezik? Akinek pedig nem volt annak nagyon sokat ellensúlyoznia a humorával/intellektusával (pl. Woody Allen - a svéd úszónő ugyebár)
Valójában, ha jól nézel ki akkor sokkal inkább az öledbe hullik minden az életben vagy csak kevesebbet kell erőlködnöd, hogy elérd, ez tény.
Így van ez a média oka hogy csak a szép a jó közben pedig nem így van.
Én kövér vagyok meg ronda is, de igyekeztem adni magamra hogy legalább kinézzek valahogy, egy lánnyal is összeismerkedtem aki nagyon csinos volt de nem is azért mentem oda hozzá mert megtetszett nekem egyszerűen a két baráti társaság verődött össze és akkor elkezdtünk dumálgatni simán barátságból és megmondta hogy benne egy nagyon kedves pasit lát aki tiszteli a nőket és tényleg szeretetre méltó, nem nagyképű, őszinte, és becsületes. Én a kedvességemmel varázsoltam el egy gyönyörű lányt nem is a külsőm miatt. Nem hajtottam rá az elején mert nem teljesen ő volt az ideálom egyszerűen szimpatikus volt nekem és barátságból elkezdtünk beszélgetni. Majd találkozgattuk és akkor már komolyan érződött a levegőben hogy ebből nagy szerelem lesz.
Most december 10-én leszünk 3 éve együtt:)
Engem nagyon boldoggá tett, önbizalmat adott, és tényleg mellette újjá születtem, eddig boldogtalan ember volt, magányos, bár voltak barátaim, mindenem megvolt de a szerelem volt az ami már csak hiányzott de megkaptam tőle azt is.
Ő megmondta hogy ő alapból azt a nevelést kapta hogy ne a csak a külsőt nézze mert ami kívül szép az belül rohadt, ami kívül esetleg csúnya az lehet belül szép, és nagyon ritka az amikor mindkettő teljesen tökéletes.
Sokszor tényleg nem a külső számít, nekem amolyan mogorva a modorom és elég határozott egyéniség vagyok, sokan tartanak tőlem, nem nagyon mernek belém kötni, de nagyon kedves is tudok lenni, senkivel nem vagyok haragban mindenki kedvel engem, persze vannak irigy bukó emberek is akik csak ezért utálnak mert van tekintélyem, de ők olyanok is, de nagyon lapítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!