Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a mai világban?
Miért nézik le egymást az emberek,miért csak a külső számít?
Én szerintem mindenki szép:)
Számomra a legfontosabb a belső és azon belül is a világszemlélete az illetőnek. Hamar feltűnik valakin ha tömeggyártmány vagy rothadó lelke van, utál mindenkit és mindent. Persze ezután jön a külső. Szerintem nincs ronda ember. Minden viszonyítás kérdése, gondolkodás kérdése. Egy nap az egyik nép elnevezte a földön fekvő kis valamit "kőnek". Feleslegesnek tartották. A másik nép lenevezte "fegyvernek" és kifaragtak belőle egy kést, azzal vadásztak. Pedig a másik nép számára hasztalannak tűnt. Nincs haszontalan vagy ronda, rossz ezen a világon . Kicsit elkalandoztam,de én ezt gondolom.
Ti? 14/L
Gondolom ez is egy mellékhatása a fogyasztói társadalomnak és annak,hogy rohanó világban élünk.Mindig,mindent azonnal és készen akarunk és ha valami nem tetszik elsőre,akkor nem pazaroljuk rá a "drága" időnket.
Ha megnézed,hogy ezen az oldalon néhányan,hogy szemlélik az embertársaikat,akkor ráébredsz,hogy sokaknak csak egy kellék a barát,vagy a barátnő.Egy eszköz,amit mutogathat és amivel felvághat.Mutogatni viszont csak a külsőt lehet.
Én például azért nem állok szóba szép és népszerű lányokkal,mert szerintem minél több van valakinek kívül,annál kevesebb van belül.Legalábbis én sokszor azt tapasztaltam,hogy a nagyon szép emberek üresek.Általános iskolában volt egy lány,aki elég népszerű volt és mászott rám,de egyszerű volt,mint a faék és szerintem álomvilágban élt és ezért nem kezdtem vele.Én nem vagyok annyira nagy durranás és azért sem kellene szép lány.Jobban örülök,ha egy lány átlagosan néz ki,de cserébe sok esze van és lehet vele kommunikálni és nem csak félmondatokban tud válaszolni.
Utolsó, ez nagyon meghatott:)
Grat a barátnődhöz!:) Sokáig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!