Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20, lassan 21 évesen még nem volt barátnőm, csók sem volt, és szórakozni sem voltam - barátaim sincsenek-, az nagy lemaradásnak számít ebben a rohadt világban? (Nem zavar, csak kíváncsi vagyok. )
De legalább sok level 90es karatkered van?
Amúgy igen, elég nagy lemaradásnak számít. Én is 21 évesen jöttem össze az első komoly barátnőmmel, de 16-7 évesen voltam kb ezen a szinten ahol most te, és jó pár évembe telt mire sikerült abból az állapotból kimásznom, haverkodni, barátokat szerezni, és végül a csajokkal zöld ágra vergődni.
Szóval a probléma nem is az hogy ennyi idős korodra még nem volt, hanem az hogy ebből kiindulva a szociális képességeid valószínűleg a nullához konvergálnak, és ezeket sajnos nem lehet egyik napról a másikra kifejleszteni.
Ha neked ez az életstílus megfelel, akkor oké, de így 20-21 év múlva is ugyanitt fogsz tartani. Egyéb esetben, állj neki személyiségfejlesztő könyveket olvasni, haverkodni, kocsmázni, és kezdj el élni.
Az, hogy csajod még nem volt, az nem gáz, majd eljön a te időd is, bár nem ártana kicsit mozogni a lányok körében, hogy szokd a helyzetet.
De először ott kéne megoldanod a problémát, hogy emberek közé mész, társaságba, ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!