Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kel csókolózni? :s az baj ha félek tőle? Tudom hogy van már 1000 ilyen kérdés. De valahogy ezt muszáj megkérdeznem.
Figyelt kérdés
Most van először pasim..ő már csókolózott,de én nem..csak szájra puszi volt..és tökre félek hogy elrontom vagy valami...jó tudom hogy ez magától jön meg minden..de nektek is biztos volt ilyen érzésetek az első előtt...meg folyton zavarba vagyok amikor vele vagyok.és mindig a nem tudom a válaszom..gyorsan rá fog így unni a fejemre.?2013. szept. 20. 22:51
1/13 anonim válasza:
ledugod a másik torkán a nyelved XD
2/13 A kérdező kommentje:
sokat segítettél;)
2013. szept. 20. 22:54
3/13 anonim válasza:
"Most van először pasim"
Akkor lesz a pasid, ha rendszeresen szexeltek. Addig csak barát. Még csók se volt? Akkor főleg nem a pasid.
4/13 A kérdező kommentje:
én kérek elnézést.
2013. szept. 20. 22:58
5/13 anonim válasza:
A válasz is olyan lesz amit már mindenki leírt. Érezni fogod hogy mit kell csinálnod. Mégha most nem is tudod. Ezen nem kell aggódni. És amúgy sem hiszem hogy egy rossz csók miatt elhagyna. Gondolom. És ha véletlenül, valamilyen különös oknál fogva mégis elrontanád, akkor is egyre ügyesebb leszel.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. szept. 20. 23:22
7/13 anonim válasza:
Egy filmben láttam, hogy csinálj úgy, mintha egy szaftos barackot szopogatnál. Így belegondolva tényleg azt kell csinálni smárolás közben :)
8/13 anonim válasza:
Nincs aba semi szégyen ha a pasidnak el mondod hogy nem csokoloztál még hogyan is kel.. Én 17/F nekem tavaly a csajomal mikor öszejötünk megmondta hogy nem tud csokolozni meg hogy kell sexelni. én megtanitotam neki minden fortélyt! és azota is együtvagyunk jol megvagyunk! :)
9/13 anonim válasza:
először csak adj puszit az ajkára, utána lassan menj a nyelveddel a szájába, ezután ütemesen mozgasd szép lassan belül, mintha fagyit nyalnám.
közben lehet variálni, nyelvét szopni a srácnak,
ajkát szívni stb.
10/13 anonim válasza:
7-es, te ok nélkül baromi bunkó vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!