Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20, lassan 21 évesen még nem volt barátnőm, csók sem volt, és szórakozni sem voltam - barátaim sincsenek-, az nagy lemaradásnak számít ebben a rohadt világban? (Nem zavar, csak kíváncsi vagyok. )
Mivel foglalkozol amúgy? Mik a hobbijaid? Mivel töltöd az idődet?
Mert ha egész nap otthon ülsz a gép előtt és sajnálod magad akkor valószínűleg antiszociális vagy és segítségre szorulsz.
Ha állandóan utazgatsz, hegyetmászol, ejtőernyőzöl, extrémsportol, meg kitudja miket csinálsz és ezek mellett nincs időd vagy kedved bulizni, barátkozni, csajozni, akkor nem képstél el semmivel, sőt, sokan irigylünk téged.
Az, h nem csajozol, még nem lenne akkora gond. Nem vagy lekésve ilyen téren semmiről.
Azonban a barátok hiánya, és az, h nem jársz el soha sehová, már aggasztóbb. Lehet, h szociopata hajlamaid vannak, vagy egyéb mentális okra visszavezethető személyiségzavarod.
Érdemes volna felkeresni egy pszichológust!
Lemaradás?
Nem hiszem! :)
Én is 21/f vagyok! Eddig nekem is csak próbálkozásaim voltak. 19 évesen volt egy lány, akivel alakulgatott, csak kiderültek róla dolgok, és nekem fontosabb volt a becsület, mint egy kétszínű p*csa! A barátokhoz meg lehet, hogy csak környezetet kéne váltanod! Középiskolában az első osztályomban nekem is alig voltak barátaim. Érettségi után átmentem szakmunkás osztályba, ahol szinte mindenkivel jóba voltam!
Szórakozás?
Én disco-ba amúgy sem jártam, mert szerintem a legszarabb helyek közé tartozik. A kocsmázás jó dolog, azt tudom ajánlani, csak mértékkel! Ha megfelelő emberekkel vágsz neki az éjszakának, remek emlékeid lesznek! :D
Koncerten eddig 3x voltam. Az első jó volt, a másik 2 borzalmas. Sok hülye lökködnek össze-vissza, hőbörögnek a részegek stb! Én is szeretek otthon kikapcsolódni. Az a zene szól, amit szeretek, nem kell a másikhoz alkalmazkodni, nincs sor a wc-n, nem köt belém senki stb!
Én ismerek olyan embert, aki össze-vissza szexel, egyéjszakázik, mégsem tudott egy nyamvadt szakmunkásvizsgát sem lerakni, még másodszorra sem!
Összességében, ha odafigyelsz a dolgaidra, akkor nem vagy lemaradva semmiről!
Mintha a párkeresés valami ki*szott verseny, avagy állásinterjú lenne, ahol tapasztalat megléte és 3 nyelv anyanyelvi szintű ismerete szükséges.
"Nem zavar"
Ha nem zavarna, akkor fel se merült volna benned a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!