Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminim világban élünk?
Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, hogy sok nő arra kényszerül h minden gondját egyedül oldja meg, többek között én is. és viszonylag megy is, a környezetembe is sok ilyen típusú nő van..a férfiak lettek túl puhányak, vagy mi lettünk túl férfiasak, de én büszke vagyok magamra és szinte ki merem jelenteni h boldog vagyok így is..ti mit gondoltok erről a témáról?2013. dec. 24. 18:47
12/33 A kérdező kommentje:
Hmm..vissza olvasva tényleg kicsit zavaros amit írtam..
A favágós fiúnak üzenem: Igen, volt már rá példa h nekem kellett tüzifát felhasgatni, és sírtam mert szerencsétlen voltam és senki nem volt aki segítsen, de felvágtam! Köszönöm! :)
2013. dec. 24. 19:26
13/33 anonim válasza:
12.
Amikor nekem férfiként betonozni kellett majd ruhát mosni én nem sírtam és senki sem jött segíteni.
Csak azért mert nő vagy még nem jár neked + megkülönböztetés és segítség.
14/33 A kérdező kommentje:
Bárcsak szülnél nekem gyereket! Szinte kivétel nélkül (bocsi ha igen) fel vagytok háborodva. Egyikőtök sem írta azt, h hát lehet van benne valami..végül is te szülsz gyereket..meg gyengébb is vagy. Mondjuk egyenlőség van,igaz fiúk? :)
2013. dec. 24. 19:40
15/33 anonim válasza:
Ezt a gyerek dolgot felhozni nem volt igazságos.
Akkor menj el te harcolni!Vagy te rohanj be égő épületbe tűzoltóként és mentsd ki az embereket!
16/33 anonim válasza:
Ha főzöl rám, én megoldom a gondjaidat:D
17/33 anonim válasza:
hány gyereket szültél? akkor mire is ugatsz?
nem leszel katona, tűzoltó, bányász. a mesterembert megfizeted.
18/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem volt igazságos! Arra akartam célozni, h akármennyire eltorzult a világ mindig meg kellene lennie bizonyos dolgoknak, amik a nők feladatai, bizonyos dolgoknak, amik a férfi feladatai. :) és nagyon elszomorít, hogy bizony ezen egyes férfiak fel vannak háborodva.
2013. dec. 24. 19:52
19/33 anonim válasza:
most is férfiak feladata, csak őket meg kell fizetned gyökér! nem fizeted? nem
20/33 A kérdező kommentje:
17-es! Gyereket fogok szülni! Vannak katona nők, Irakban is..googlezz rá ;)! Tűzoltó azért nem lehet, mert egyszerűen fizikailag képtelen egy 50-60 kilós valaki 30 kilós tömlőket emelgetni...Te mire ugatsz?
2013. dec. 24. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!