Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, összejöjjek egy két gyerekes pasival?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy közösségi oldalon megismertem egy pasit. Elvált, van két gyereke gondolom így gyerektartást is fizet.2013. dec. 20. 08:17
11/23 A kérdező kommentje:
Kb 40000 forintot fizet gyerektartást,az rengeteg pénz.
2013. dec. 20. 09:09
12/23 anonim válasza:
Ne gyere vele össze!!! Én is összejöttem egy kétgyerekessel, de ha újra kezdhetném SOHA!!! Mindenkinek azt mondom NE! Ha teheted NEEE!!!
13/23 anonim válasza:
Úristen kérdező, még nem is jártok, de már belefolysz a pénzügyeibe, és állítod, hogy két gyerek után milyen sok a 40 000 Ft. Tehát gyerekenként 20 000... Mi közöd hozzá? Akkor se lenne sok közöd, ha vele járnál. Ezért olt mindenki, mert úgy tűnik csak a pénze kell.
14/23 anonim válasza:
Kíméld meg őket és hagyd őket békén kérlek...
15/23 anonim válasza:
...az összejöjjél vele vagy sem elött még rengeteg minden van....pl. tényleg ö van e a képen, bejöttek e egymásnak, szex, szokások...bla bla..na majd fél- egy év mulva ismételd meg a kérdést mikor odaértek, hogy összejönnétek annyira, hogy a pénzügyi dolgaihoz is legyen némi közöd
16/23 anonim válasza:
Igen, ne is kezdj ki csórókkal! Mindegy milyen, csak pénze legye! Én is azt mondom! Neked az való! Korkülönbség nem számít, csak dekoratív legyél, legfeljebb nem szólalsz meg!
17/23 A kérdező kommentje:
#15/16. Addig úgysem feküdnék le vele amíg nem járnánk. Tesóm ismerőse, szóval tuti ő van a képen.
2013. dec. 20. 09:37
19/23 anonim válasza:
És akkor most merjétek azt megcáfolni, hogy a társkeresőkön lévő nők 99%-a nem egzisztencia vadász.
Hányinger...
20/23 anonim válasza:
megélhetési társkeresök vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!