Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, összejöjjek egy két gyerekes pasival?
Kedves Kérdező!
Ha tőlünk, vadidegenektől vársz tanácsot ebben a kérdésben, ahelyett, hogy megismernéd azt a férfit, akkor én azt tanácsolom, hogy inkább ne.
Ha úgyis már felnőtt a két gyereke (ahogy írtad előző kommentekben) akkor én simán összejönnék vele. Bár ha még csak most ismerted meg, várj vele kicsit, ismerd meg jobban (nem tudhatod miért vált el a feleségétől-lehet megcsalta vagy verte vagy ki tudja). Ha túlságosan beleéled magad csalódás lesz, hidd el.
De engem mondjuk az se zavarna ha a két gyerek vele együtt élne, én szívesen résztvennék azok nevelésében is.
-egy barátsgos válaszoló :)-
Úgy utálom a második típusú válaszolókat... omg ! Mi az hogy teher az ha az a gyerekeivel kell töltse a Karácsonyt ?! Annyira erkölcstelenek vagytok, hogy az fantasztikus. És nem azért nem találnak az emberek normális párt maguknak az emberek mert a nők válogatósak, hanem épp a tifajtátok miatt, akiknek teher a világ összes dolga ! Gratulálni tudok ilyen erkölcstelen élet miatt ! És még itt oltjátok a kérdezőt, ahelyett hogy kicsit magatokba néznétek !!!!
-előző voltam amúgy-
A második válaszoló az a kérdező volt, és én =az első válaszoló) hoztam fel a karácsonyt.
Te miről beszélsz amúgy? Példának hoztam fel, hogy csak akkor kezdjen elvált, gyereket nevelő emberrel, ha eltudja fogadni, hogy bizonyos dolgokban a gyerek lesz az első (tehát nem féltékenykedik, meg tiltja a saját gyerekeitől).
Ha te ebben bármi erkölcstelent vagy szégyellnivalót látsz, akkor benned van a hiba, vagy félre olvastál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!