Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy kapcsolatban olyan, ahol a férfi és a nő egyenlő?
A kérdés adott... tehát: Működőképes-e az, hogy a férfi és a nő egyenlő félként kezeli egymást, nincs alá-fölérendeltségi viszony, és képesek normális, emberi hangon megvitatni a problémáikat?
Továbbá a munkát megosztva segítik egymást (mutualizmus, ökológiai kifejezéssel), és nem arra megy ki a játék, hogy hogyan baxxon ki a másikkal?
"az valójában csak manipuláció volt."
Ha valojaban manipulacio volt, akkor az azt feltetelezi, hogy az egyik fel onzo es az onos erdekei ervenyesiteseert hajlando akar becsapni, megvezetni is a partneret.
Ebben az esetben en nem beszelnek harmonikus, kiegyensulyozott parkapcsolatrol, mert (legalabb) az egyik fel nincs tekintettel a masikra es nem oszinte vele, nem jatszik nyilt lapokkal.
"hogy mindkét fél tudja, hogy hol a helye!"
Amennyiben ez azt takarja, hogy egyik fel meghunyaszkodik es akar a teljes onfeladasig is elmegy, teljesen alavetve es kiszolgaltatva magat a masik akaratanak, feltetelek nelkul elfogadva azt, akkor ezt nem ereznem harmonikus kapcsolatnak, mert ez esetben sulyosan serulhetnek onbecsulesek, onerzetek.
Ha viszont azt jelenti, hogy mindket fel tekintettel van a masik igenyeire (is) es partner abban, hogy hosszu tavon mindkettojuk vagyai, elkepzelesei, gondolatai, szellemisege azonos sullyal jelenjen meg es alakitsa a kapcsolatot, akkor valoszinuleg az egy mukodokepes, mindket fel szamara kielegito kapcsolat lehet.
Egy soviniszta hozzászólásom sem volt, furcsa is volna pont tőlem, amikor én tisztelem a nőket.
Most nem tudom, hogy te az vagy e, az utolsó hozzászólásod legalábbis nem sikerült túl nőiesre, ha mégis az lennél, akkor halkan megkérdem, hogy nem vagy már kicsit elkésve a főzessél? Vagy olyan harmonikus kapcsolatban élsz a pároddal, hogy szerencsétlen a konyhában robotol most, amikor te itt írogatsz? Sajnálom szegényt!
"Én elismerem a nők erényeit. Például, hogy empatikusabbak, mint a férfiak, de az irányítás nem az ő dolguk!"
Tessék, beidéztem. Remélem örülsz. Mintha ez bárkinek is a dolga lenne. Amúgymeg anyád robotol a konyhában, mert még erre se vagy képes te szerencsétlen. És én is befejeztem itt a vitát, mert nem süllyedek le a szintedre, ami kb orbánviktorén van valahol. te kis viktátor.
Amit beidéztél az egyáltalán nem soviniszta.
Amúgy honnan tudtad, hogy Fidesz szavazó vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!