Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy kapcsolatban olyan, ahol a férfi és a nő egyenlő?
A kérdés adott... tehát: Működőképes-e az, hogy a férfi és a nő egyenlő félként kezeli egymást, nincs alá-fölérendeltségi viszony, és képesek normális, emberi hangon megvitatni a problémáikat?
Továbbá a munkát megosztva segítik egymást (mutualizmus, ökológiai kifejezéssel), és nem arra megy ki a játék, hogy hogyan baxxon ki a másikkal?
senki nem mondta h férfit akar belőle csinálni,csak azt hogy egenlőséget.. ahol a dolgokat megosztják, amiben jobb az egyik akkor azt ő csinálja, és kész, és kiegésítik egymást a nővel.
szerintem senki nem mondta azt h adjunk férfiszerepet a nőknek.. tény, sok melózik, és él "férfi" életet...
Igen, viszont én meg azt mondom, hogy nem létezik egyenlőség semmilyen szinten sem. Ha két haver felakar fúrni egy polcot a falra, ők sem egyenlőek közben. Az egyik vezet, irányít.
Ez nem csak párkapcsolatban van így, hanem mindenhol az életben.
Te megbolondultál! Egy szóval nem mondtam, hogy egy nőnek a konyhában van a helye, hogy ne dolgozzon vagy ne valósitsa meg önmagát!
Talán olvasd már vissza a hozzászólásaimat!
Nem erről van szó. Arról van szó, hogy ilyen hogy egyenlőség nem létezik.
Ha egynél több ember csinál valamit, vagyis már vannak ketten, akkor a kettőjük közül az egyik lesz a domináns.
Egyenlőek sohse lehetnek.
Írtam, hogy párkapcsolatban általában a férfi az, persze vannak papucsállatkák is.
De olyan, hogy egyenlő legyen két ember olyan nem létezik.
Tehát a kérdésre a válasz; nem.
Most mennem kell. De ti csak szítsátok ezt a soviniszta-feminista vitát tovább, amikor nem is erről szól a kérdés, de mindegy.
55%
leragadtál a kérdés első felénél, és ott is egy szövegkörnyezetből kiragadott fél mondatnál.
A kérdés két részből áll, pontositják egymást!
Arra nem reagálsz ezzel a véleményeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!